Partyflock
 
­ Nederland

Rampeneren

gepubliceerd door , op
Rampeneren
16 november 2009
Na een spetterende opening van het nieuwe concept Rampeneren! is het 12 december tijd voor de 2e editie van Rampeneren!! De 1e editie was de goedgevulde Club Le Paris, the place to be. Ruim 500 man stond uit z’n dak te gaan op zowel oude als nieuwe kaskrakers en stond zoals voorspeld herkenbare muziek centraal.

Rampeneren!! is een concept dat zich qua muziekstijlen richt op: House*eclectic*urban*elektro*techhouse*fidget. Doormiddel van deze brede selectie zal er een avond worden gecreëerd waarbij herkenbare muziek centraal staat. Iedereen heeft wel een favoriete plaat die je graag op de dansvloer terug horen wil, tijdens Rampeneren!! zullen deze avonden gevuld zijn met zowel oude als nieuwe kaskrakers en zal het sowieso muzikaal gezien een op en top gezellige avond worden.

Net zoals de vorige editie zullen Kid Kaio en zijn vrienden zullen de avond doen Rampeneren!, deze veelzijdige dj is de risingstar van NL. Met zijn urban, house en eclectic invloeden heeft hij al meerdere dikke producties op zijn naam staan en uitgebracht op labels als Samsobeats (Sidney Samson) en Grex (Gregor Salto). Ook niet geheel onbelangrijk zijn zijn coproducties met D-Rashid en vele anderen dj’s.

De bovenzaal zal gehost worden door het Haagse duo Outsiders. Een ding weten we zeker Outsiders zijn hot. Met een residentie op het bekende feest GekkeHouse hebben zij de afgelopen zomer al duizenden mensen doen rocken.. Dit duo draaide vorige editie de zaal plat met dikke platen die we kennen van nu en vroeger, en zullen dit nu zeker weer doen.

Verder zal deze editie worden gehost door de stunning MC Boogshe. MC Boogshe heeft haar ‘’own fresh style with a retrow flavour’’ en dat is precies waar Rampeneren!! voor staat. Als MC Boogshe de menigte gek maakt is er geen weg terug.

Line-up 2e editie

Area 1
Kid Kaio
Artistic Raw
Marvelous K
Manu Blanco

Area 2
Outsiders
Ziggy Stardust
Robert Meijer
MC Boogshe

Voor 8,00 euro kun je snel je ticket online op www.easyticket.nl of www.twinz.nl bestellen of haal je kaart op de volgende punten:
Rhythm Import Torenstraat 96
Videoland Leyweg – Den Haag Leyweg 335

2 opmerkingen

 
Ik mis de Partysquad:(
Must be thanks for the nice post access here https://foxdownload.org and seen the all process to download mozilla firefox latest version easily.