Partyflock
 
­ Nederland

Fresh Attitude

gepubliceerd door , op
Fresh Attitude
13 november 2009
FeestFresh Attitude · Return of the NY Legend; Tommie Sunshine
Datumnacht van zaterdag 21 op zondag 22 november 2009
LocatieStalker
Zaterdag 21 november staat er een weer een special op het programma in Club Stalker te Haarlem. Samen met de hippe kledingzaak Number 9 organiseert Stalker de legendarische party Return of the Legend, met held Tommie Sunshine in de hoofdrol. Naast dat deze avond al een dikke special is, viert Number 9 ook nog is haar 5 jarig bestaan, wat de avond aan alle kanten gaat afmaken. Dus trendy shoppers, party hoppers, electro fans en onwetende…Let op want deze party gaat de boeken in als madness in Stalker!

Inmiddels is het alweer de vijfde keer dat deze New Yorkse held zijn weg naar Stalker weet te vinden. Iedere keer weet Tommy met zijn extravagante uiterlijk en zijn unieke sound het Haarlemse publiek volledig aan zich te binden. Met zijn enorme staat van dienst trekt Tommy Sunshine de laatste paar edities zelfs liefhebbers uit het hele land naar de Kromme Elleboogsteeg te Haarlem. Ieder jaar weer komt hij met veel plezier terug naar deze club en natuurlijk is de liefde volledig wederzijds.

Als er gesproken wordt over Tommie Sunshine in Stalker, gaat dit al jaren hand in hand met één van Haarlems meest muzikale dienders. Natuurlijk wordt hier gesproken over dj Sven Prinsen. Geboren en getogen in Club Stalker en inmiddels landelijk een veelzijdig en gerespecteerd artiest. Een solide house set, een vrolijke disco sound of gewoon het dak eraf zagen, Sven heeft het allemaal al gedaan. Samen met zijn kompaan Tettero maakt hij het Amsterdamse nachtleven onveilig. Zo draaien de boys regelmatig op het spetterende feest Rauw van Joost van Bellen, stonden ze deze zomer op menig festival en bestormen ze inmiddels weer vol overgave de Nederlandse clubs. Dat naast Tommie Sunshine ook Sven Prinsen terug keert op het oude nest, beloofd niets minder dan één muzikaal spektakel.

Naast deze twee ervaren rotten is deze avond ook een flinke dosis Haarlems talent aanwezig in Stalker. Dat op deze plek veel talent is ontwikkeld en is uitgegroeid tot nationaal en internationaal succes, is een heugelijk feit. Met de Cloud Riders staat er wellicht een nieuw electro/disco duo op, die er niet voor schuwen een potje ongegeneerd te blazen. Zowel de harde electro zagers als de subtiele disco tunes zijn voor deze heren geen probleem. Een stel veelzijdige rockers dus!

Ook in de bovenzaal van Stalker staat de bezoekers een heugelijke verrassing te wachten. Wazari Soundsystem & Les Amateurs de Vinyl zullen alle Number 9 freaks laten zweten als een otter. De eclectische sound van deze heren zorgt voor een zaal vol dynamiek. Hip hop, breaks, funk, soul, disco, pop, electro of house niets gaat in de bovenzaal van Stalker te ver. Herkenbare en vooral dansbare platen zullen de revue passeren en zorgen voor een dansende en dampende massa. 5 jaar Number 9 in Haarlem en dat zal te merken zijn!