Partyflock
 
­ Nederland

Oldschool Gangsters
12 December Club Doxx in Vlaardingen

gepubliceerd door , op
Dat het fenomeen Oldschool classics (of moeten we zeggen house classics?) nog steeds vele hartjes sneller doet kloppen mag zeker voor velen onder ons niet vreemd in de oren klinken. Het nog altijd groeiende concept 'Oldschool Gangsters', mag nog steeds blij zijn met deze snel kloppende 'Gangster-hartjes'. Zeker als je kijkt naar de vorige edities van 'Oldschool Gangsters' welke allemaal zeer geslaagd waren.

Of je tegenwoordig nog steeds in de echte wereld 'The world is yours' mag zeggen weet je niet, maar tijdens Oldschool Gangsters kun je dit zeker gaan beleven. Vanaf 22.00uur gaan de deuren open van Club Doxx en zal de startende OG’s in de benedenzaal voor de juiste atmosferen gaan zorgen, tijdens de muzikale opbouw van de avond, en er weer een sfeer word gecreëerd waar het 'ons kent ons gevoel' weer echt voelbaar aanwezig zal zijn. Wat voor de vaste bezoekers van Oldschool Gangsters niet onbekend zal zijn is dat de organisatie aan de eerste 'Early OG’s' een origineel OG drankje zal aanbieden om op een gezellige avond te proosten.

Voor wie zich echt als een don wilt voelen is er ook een speciale ‘V.I.P. Balcone’. Hier kun je bij de personal bar free beer and wine bestellen en is er een cold/warm Buffet, private dancers en een special lounge!

Line-Up voor deze editie:
Paul Elstak
Miss Monica
Rob & MC Joe
Reza
Ricky da Dragon
Andrew
Ricos
Nemo
GJ Warez
Spanko Borsaty
Hosted by: MC-B

Tickets
Kaarten kosten €10,- ex. fee in de voorverkoop en via de website van Oldschool Gangsters: www.Oldschoolgangsters.nl. en www.ticketonline.nl alle Free Record Shops en bij Sneakers Vlaardingen (Liesveld 122, 010-2340901). Tickets aan de deur: €15,-.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt geweigerd te worden.

V.I.P. Tickets
V.I.P. Kaarten zijn alleen in de voorverkoop te koop. Kosten: €60,- ex. fee. Wees er snel bij! Ga naar http://www.Oldschoolgangsters.nl

Dress 2 express, dress like a gangster!

9 opmerkingen

Miss Monica :cheer: Ze draaid de laaste tijd weer vaak:bounce: op feesten.
Wat een kei gave flyer :respect:
:respect: artwork :respect:

wanneer zien we Dave Clarke eens op OG?? :)
Artiest {SHOWLIST artist 142036, 119}
Uitspraak van Rees Chinees op woensdag 11 november 2009 om 11:38:
wanneer zien we Dave Clarke eens op OG

Wie weet! Is wel een wens van ons!
Werkzaam bij NRG Events
Artiest OCD
Ziet er weer erg gezellig uit! :) (y)
Artiest Joe
Gangsters
 
Uitspraak van DJ Rob op woensdag 11 november 2009 om 12:47:
Wie weet! Is wel een wens van ons!

DAT zou best leuk zijn idd! (Y)
Uitspraak van DJ Rob op woensdag 11 november 2009 om 12:47:
Wie weet! Is wel een wens van ons!

keertje weer in gorinchem in de haarhorst zou ook wel leuk zijn, was toen goed vol maar zit er volgens mij niet meer in??