Partyflock
 

Voidd trakteert
3 Years of Voidd weekender

gepubliceerd door , op
Voidd trakteert
3 november 2009
FeestVoidd weekender · Steve Rachmad's Birthday Party
Datumvrijdag 13 november 2009
WinactieVoidd weekender actiegesloten
LocatieStudio 80 Site
FeestVoidd weekender · 3 years of voidd
Datumzaterdag 14 november 2009
WinactieVoidd weekender actiegesloten
Onder het motto ‘wie jarig is die trakteert’ komt Voidd medio november met een wel heel erg attente traktatie: twee feestjes in plaats van één! Niet voor niets, want de Amsterdamse cluborganisatie staat inmiddels al weer 3 jaar lang boven aan de underground. Muzikale genodigden voor dit tweedaagse festijn zijn onder anderen Steve Rachmad, Pan-Pot, Kollektiv Turmstrasse, Melon en Langenberg. Hoera, hoera, hoera!

Op vrijdag 13 november begint het feest meteen goed. Dan viert namelijk niemand minder dan Steve Rachmad z’n verjaardag in de grote zaal van Studio 80. Dubbel feest dus. Zeker voor de veeleisende technoliefhebbers onder ons. En omdat de jarige van de avond het vast heel druk gaat krijgen met zoenen en cadeaus uitpakken, zijn de Duitse heren van Kollektiv Turmstrasse uitgenodigd om een liveset te komen verzorgen. Muzikale back-up komt hier van helden in de maak Wouter de Moor en Gideon Bouwens. En omdat er nu eenmaal heel veel gedanst moet worden op een goed feestje draaien Melon en Kennedy door in de achterzaal. House, gewoon uit je dak!

Op zaterdag 14 november wederom een knalfeest met wederom een knalprogramma! Natuurlijk ook weer in Studio 80.
Speciale genodigden van deze avond zijn Pan-Pot, twee relatief jonge helden uit de stal van het Duitse label Mobilee en die in de scene well known zijn om hun uitzinnige stripped down techno. En met begeleiding van resident dj’s unders en Moritz kan het niet anders dan dat het ongekend ouderwets los zal gaan daar in die grote zaal. Ook los zal het gaan in de achterzaal alwaar Langenberg (dan voor het eerst te horen in Nederland!)
Laat horen waarom Steve Bug hem wilde voor zijn Dessous. Florian R & Matthijs G zijn de househeads die de Duitser muzikaal zullen vergezellen. Het belooft een memorabele weekender te worden en de vorige edities van Voidd waren steevast uitverkocht.

Om deze unieke viering niet te missen, is het daarom aan te raden tickets in de voorverkoop te kopen of vroeg te komen.

4 opmerkingen

yes,,,,... daar isssie weer,, nieuwe ronde nieuwe kansen nieuwe prijsen
!!!
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Komt er ook een weeker?
Hmm Kollektiv Turmstrasse! das niet misselijk ;)
Werkzaam bij Dastego
Artiest Dastego
Gefeliciteerd Japie en de hele Voidd crew!

Jammer dat ik in het buitenland vertoef maar dit wordt een mooi verjaardags-rave-weekend, daar is geen twijfel over mogelijk!