Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Lucky

anoniem gepubliceerd op
Absolutely Lucky
30 oktober 2009
November, de maand die erom bekend staat dat we onze sjaal en muts weer uit de kast halen, onze schaatsen alvast slijpen (voor het geval dat) en stiekem de eerste zak pepernoten naar binnen werken. Ook is het de maand van Absolutely Lucky.

Absolutely Lucky heeft de afgelopen twee jaar al behoorlijk naam gemaakt met haar dikke feesten. Gasten als Crookers, MOGUAI, ROOG, Steve Rachmad, Don Diablo, Erick E, Benny Rodrigues en Funkerman hebben Rijssen al weten in te pakken. Absolutely Lucky is een event dat zich kenmerkt door haar gemoedelijke sfeer, gezellig publiek, vette aankleding en dikke sounds, haalt dit keer alles uit de kast om jou een mooie nacht te bezorgen. Dit keer is het dan eindelijk tijd voor “two heavy hitters” die in het eerder genoemd rijtje niet mogen ontbreken.

Over de twee volgende namen word vaak gezegd “deze behoeven geen introductie meer”, Absolutely Lucky doet dat toch even, want zij presenteren deze mannen namelijk met trots. Mister Dirty Dutch himself Chuckie en Sidney Samson zijn te gast, dat betekend natuurlijk vuurwerk. Chuckie die een ontzettend succesvol jaar achter de rug heeft. Een aantal nummer één noteringen over de hele wereld met zijn track Let The Bass Kick In Miami Bitch, een touragenda met steden als Las Vegas, Moskou, Parijs, Hamburg en Wenen mag je oprecht spreken van een internationale doorbraak. Ook voor de tweede gast geldt dit. Sidney Samson stond in 2005 al bij Absolutely Fresh in Enschede toen zijn plaat “Rock This” de hitlijsten bestormde, nu is Riverside de track die wereldwijd alle voetjes van de vloer krijgt. Nederland wacht met smart op een vervolgtrack, maar stiekem is het nog steeds een dikke plaat.

De avond zal worden gestart door Tom Harisson, dit jonge talent heeft Absolutely Fresh overtuigd van zijn ambities en skills om het publiek mee te krijgen. Na Tom zal Marc Vano de decks overnemen. Marc gaat hard met zijn East&Young zijn tweede release staat al op onze kalender en zijn Reveal zal nogmaals gereleased worden met heerlijke vocals, de jongens van Swedish House Mafia, Steve Angello en Sebastian Ingrosso, draaien de track al grijs, Absolutely Fresh kan niet wachten! De avond is met host MC Sherlock natuurlijk in goede handen en visueel staat Tunnelvision garant voor eyecandy to the fullest.

Prijsvraag
Geef een goede reden waarom jij op de gastenlijst moet! Stuur je motivatie naar info@absolutelyfresh.nl en Absolutely Fresh laat je z.s.m. weten of je de kaarten hebt gewonnen.

Vervoersactie!
Voor de komende edities van Absolutely Lucky is er speciaal voor de vaste BOB een leuke actie. Voor 20 euro kun je namelijk met de bus of taxi naar Absolutely Lucky inclusief entree. Check www.lucky.nl/vervoer om je plek te bemachtigen.

Algemene informatie
De leeftijdsgrens ligt op 18+, er zal bij toegang wel om legitimatie worden gevraagd, houd hier rekening mee. De voorverkoop is reeds begonnen en kaarten zijn verkrijgbaar via www.lucky.nl, aangeraden wordt hier gebruik van te maken wegens de verwachtte drukte. Kaarten in de voorverkoop kosten 10 euro, overgebleven kaarten aan de deur zullen 14,50 euro kosten. Voor meer informatie over dit en andere events kijk op www.absolutelylucky.nl en/of www.absolutelyfresh.nl. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via info@absolutelyfresh.nl.

2 opmerkingen

Zin in :yes: