Partyflock
 

Alll aboard with Morillo on the diva

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 7 november wordt er opnieuw geschiedenis geschreven in de boeken van de Nederlandse dance scene. Alle kenners en historici zullen massaal aan de kade wachten om aan boord te gaan van de Ocean Diva. Na de viering van het tienjarig bestaan van de Love Boat in maart 2005 zijn de échte kenners er natuurlijk allang over uit...dit was hét feest waar nu nóg over gepraat wordt! De meest legendarische nacht ooit heeft daar plaatsgevonden en het goeie nieuws is...het nog een keer gebeuren! Erick Morillo komt met Subliminal Sessions na ruim vier jaar terug naar de Ocean Diva aan de Amsterdamse kade voor een magistrale nacht waar zelfs de sterren in de donkere hemel extra van zullen schitteren. Als kapitein zal de kleine colombiaan zijn matrozen ROOG, Baggi Begovic en Chris Rox de toon laten zetten voor een fenomenale nacht en Erick Morillo zal ons allen varend meenemen over de mooiste oceanen!

Op zaterdag 7 november kun je dus je ogen laten twinkelen op de meest unieke locatie van Nederland: op het water! De Ocean Diva is bij uitstek het meest bijzondere schip van Nederland. Met een luxe inrichting en alles geplaatst en gebasseerd op sfeer en intimiteit staat de Ocean Diva met stip bovenaan op hét favoriete partyship van vrijwel iedereen die hier ooit geweest is. De Ocean Diva zal volledig aangepakt worden in decoratie en je zult denken dat je op de Stille Oceaan bent. Er zal veel aandacht worden besteed aan de echte aankleding, entertainment en vooral alle special effects die je gewend bent van Subliminal Sessions op Ibiza, zodat je toch nog een beetje dat Pacha gevoel krijgt wat Erick Morillo iedereen gaf tijdens zijn Be Bad avonden!

Erick Morillo komt voor een zeer unieke en intieme set naar de varende Ocean Diva. Wie was er niet bij in maart 2005 toen het meest fenomenale feest tekeer ging op de Diva? Volgens de flyer zou het feest duren tot 05:00uur maar om 06:00uur was Erick Morillo nog steeds volledig on fire, en pakte de microfoon en sprak zijn legendarische woorden "Shall we going on till eight o'clock in the moooooorning" De Ocean Diva toonde nog meer pk's deze nacht en het werd er een om nooit meer te vergeten! Toch gaat zaterdag 7 november deze avond zwaar overtreffen! Met nog meer warme decoratie, sexy entertainment en Pacha Ibiza special effects komt Erick Morillo's Subliminal Sessions nog meer tot zijn recht. Erick Morillo zette naas het Nederlandse Loveland ook tijdens de Miami WMC iedere club in vuur en vlam. Zijn buitenlandse optredens in Brazilie, Rusland, Colombia, De Dominicaanse Republiek en het fameuze Creamfields zijn nog maar een kleine greep uit zijn volledige assortiment wat deze Amerikaan te bieden heeft. Zijn Be Bad avonden dit jaar tijdens zijn residentie op het magische eiland Ibiza in de beste club van het eiland: Pacha waren iedere week volledig uitverkocht. De populairiteit van Erick Morillo gaat ver...heel ver! Samen met de Ocean Diva zal de Amerikaan iedereen meenemen op een reis rond alle werelddelen waar hij al is geweest. Alle Oceanen zullen getrotseerd worden, van funky en sexy house tot climaxen en van techhouse tot techno en bigroom. Gierende vocalen en acapella's zullen je trommelvliezen plezieren, de passie van Morillo geven je ogen de kost en de sfeer van deze nacht geeft je lichaam de diepste kippenvellen! Dat....is Erick Morillo!

Natuurlijk kan er maar een kapitein de leiding geven op een schip, maar dit gaat altijd gepaard met de hulp van hard werkende matrozen. ROOG is natuurlijk al jaren een vaste kracht voor Subliminal Sessions en zal als number one warming up deejay ook de rode loper uitrollen voor Erick Morillo zoals hij dat altijd zo heerlijk doet. Zo was hij dit jaar ook weer te gast bij Erick Morillo's Be Bad avond in de Pacha, Ibiza en mocht hij zelfs opwarmen voor de nieuwste upcoming avond op het eiland: De Swedish House Mafia! De drijvende passie platen van ROOG zorgen altijd voor de juiste en intieme sfeer die de rest van de avond zal bepalen. En iedereen weet al dat deze legendarisch gaat worden! De man met meer studio uren dan vlieguren is de master Baggi Begovic. Samen in de studio met internationale grootheden als René Amesz, Chocolate Puma, Yass en remixen voor DJ Disciple en Christina Aguilera, het komt allemaal in zijn rijtje voor. Altijd vernieuwend en altijd met heel veel liefde en plezier, Baggi Begovic zal deze avond stralen in de dj booth en zal iedereen optillen naar een hoger niveau! Mister Chris Rox is ook al jaren een drijvende pk voor de Subliminal Sessions. Zo stond mister Latin Lovers al bij Erick Morillo's Birthday Bash in de Sand, de meest historische avond in de Maassilo en in de unieke locatie Post Rotterdam. Met al zijn ervaring is Chris de beste keuze om de avond te openen in stijl!

'At the end of the day when you go to the Ocean Diva, you got to lose yourself, you got to be bad. You go to escape, it's all about letting go of your normal life, letting go of your stresses: It's all about being bad on the Ocean Diva!'

4 opmerkingen

:)
Werkzaam bij Flowing Productions
Artiest {SHOWLIST artist 15640, 46488}
Die goeie oude erick gaat er toch ook steeds meer uitzien als een uitgerangeerde porno acteur zeg :)
laatste aanpassing
 
Erick Morillo gezien op Ibiza in de Pacha.. mij iets te eentonig muziek! Wel leuk om een keer geweest te zijn :yes:
Present :banana: