Partyflock
 
­ Nederland

Halloween bij Vier in Nijmegen

gepubliceerd door , op
Halloween bij Vier in Nijmegen
22 oktober 2009
30 oktober strijkt Vier voor de eerste keer neer in zijn nieuwe locatie Diogenes. Na anderhalf jaar in de Inferno te hebben gebivakkeerd werd het hoog tijd een frisse doorstart te maken. Er is hevig gezocht naar een nieuwe locatie en met bevriende Nijmeegse hulp is die dan ook gevonden: “Diogenes” ofwel “Villa van Schaeck” in het centrum van Nijmegen. Dé locatie waar afgelopen zomerfeesten een week lang succesvol is gefeest onder het concept ’Walk on’.



Vier kan terug kijken op goede tijden in de Inferno. Met internationale artiesten als; Heartthrob, Paul Ritch, Marek Hemmann, Onur Özer, Mathias Kaden en nationale helden als Polder, Bart Skils, Ille Bitch, Darko Esser en Warren Fellow heeft Vier een breed scala aan toppers gehad. De onovertroffen sfeer was altijd belangrijk.

Toch werd het tijd voor een frisse editie in een nieuwe locatie. Vier wilde absoluut een sfeervolle locatie vinden waar de bezoekers zich kunnen laten meeslepen in de techno trein. Diogenes is een oude studentensoos die behoort tot 1 van de rauwere locaties van Nijmegen. Met een capaciteit van iets minder dan 400 man wijkt Vier niet af van haar idee om dikke feesten te geven in intieme locaties. Mooie bijkomstigheid is dat beschikt kan worden over 2 area’s, dubbel zo intiem laten we maar zeggen…

Deze nacht zal tevens ook “Halloween” starten, Vier heeft besloten de locatie dik te decoreren en er een dik halloweenfeest van te maken.

De line up liegt er niet om. De opkomende, en in Nederland nog onbekende ster aan het techno firmament van onze zuiderburen, Hermanez, is uitgenodigd voor een dikke live show. O.a. zijn tracks “Gold Coast”, “Hocus Focus” en “Served” worden grijs gedraaid door internationale toppers als Loco Dice, Marco Carola en Richie Hawtin. Zijn laatste twee releases zijn uitgekomen op het label Quartz records van niemand minder dan ex Vier topper: Paul Ritch. Deze held zal onze oren én voeten anderhalf uur lang plezieren.

Topper Brent Roozendaal is ook uitgenodigd om zijn kunsten te vertonen. Deze Nijmegenaar in hert en nieruh is inmiddels beroemd en berucht in Techno Nederland. Nederland’s meest ideale schoonzoon organiseert daarnaast succesvolle concepten als Crackhouse en Drift. Vier is zeer blij dat Brent voor een vette dj-set weer even terug keert naar Nijmegen.

De avond zal afgeklapt worden door feestbeest, innovator en publiekslieveling Cosh. Als mede organisator van de veelbelovende feesten “Sofa Rockers” en verschillende vette gigs op menig (after) party heeft hij bewezen een muzikaal hart te hebben. Bewapend met een Xone:4D en laptop zal Cosh niets meer overlaten van het publiek. De avond zal geopend worden door de kwalitatief nimmer teleurstellende Vier resident en mede-organisator Thijs Leenders. Thijs kan altijd rekenen op veel trouwe fans en dat is niet alleen vanwege zijn knuffelbare krullen.

Voor de 2e area, de kelder, heeft Vier iets speciaals in petto. Ranz & Tanz en Roger Gerressen, ook wel de Drie Musketiers van Vier genoemd, zullen een marathon set doen. Van 23:00 tot sluiting van de kelder, zullen deze helden de dikste platen uit hun collectie draaien. Een set van minimaal 6 uur lijkt totale wahnsinn maar is voor deze mannen een eitje. Op vorige edities van Vier hebben zij al lang en breed laten zien wat ze kunnen in een lange set. Deze lekkere schuumkes in een kleine intieme kelder, dat vraagt om een waanzinnige sfeer.

Visueel kunstenaar Video Piraten aka Vingerverf voorziet de nacht van vette visuals.

De verhuisdozen zijn uitgepakt, Vier is helemaal klaar voor een verse editie van Vier.

9 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
YES gaat vet worden!
Artiest BeeVee
De bazen zijn terug! Met uiteraard weer een verrassende en verfrissende headliner :respect:
Yes yes, topparty gaat het worden!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
spookhouse
 
Artiest Cosh
Tis een 3d jongens, maar dat geeft niet :)
al die mooie woorden over hem en dan nog daar ff over zeuren. vedette ;)