Partyflock
 
­ Nederland

Ministry of Beats invites Kapsones Live at Radio Decibel

gepubliceerd door , op
Ministry of Beats invites Kapsones Live at Radio Decibel
21 oktober 2009
Succesvolle comeback van Kapsones™ opent deuren bij radiostation Decibel!

Kapsones™ drukte vorige maand met haar comeback een ware stempel op de meest sexy uitgaansgelegenheid van Rotterdam: Club Vie. Het publiek was laaiend enthousiast en de avond werd bestempeld als een waar spektakel. Rotterdam is een clubavond rijker en mag zich gaan klaar maken voor een reeks top edities van Kapsones™ in Club Vie.

Het succes van Kapsones™ is ook doorgedrongen tot Radio Decibel. Zij hebben Kapsones™ uitgenodigd op vrijdag 23 oktober 2009 om een liveset te gaan uitzenden bij Ministry Of Beats. Van 21:00 tot 00:00 uur staat Radio Decibel in het teken van Kapsones™ met Groovenatics, Jamie Westland & Mc Crown. Zorg dat je deze uitzending niet mist en je zal alvast ingeluid worden met heerlijke sounds & beats voor de eerstvolgende editie op zaterdag 31 oktober 2009.

Zaterdag 31 oktober 2009 maakt Kapsones™ Rotterdam dus weer onveilig “Club, Electro, Funk, House, Soul, 'Sugar Spice And Every Girl & Boy So Nice' de vaste ingrediënten van Kapsones™ die we zo langzamerhand nu wel kennen zal aangevuld worden met nog meer spektakel. Kapsones™ heeft voor deze avond een geweldige line-up en spectaculair entertainment klaarstaan. De dj’s zorgen samen met de acts voor een uitbundige avond.

In de bovenzaal laten de volgende Dj’s de bom barsten: Baggi Begovic, Fetish Verdi, Groovenatics en Miss Sugaware. Zij worden Live begeleid door Cherokee & Miss Bunty. Voor de R&B liefhebbers draait D.E.F. in de beneden zaal daar waar funk en soul de juiste warmtelijke sfeer creëren.

Kapsones™ zorgt vol trots samen met Club Vie dat je elke keer weer een verfrissende en geweldige avond zult hebben. Sfeer en gezelligheid, mooie mensen met stijl en allure in een bijzondere atmosfeer, waar top artiesten en sexy acts de boventoon voeren en voor een onvergetelijke avond zorgen. Kapsones™ nodigt dan ook iedereen van harte uit om op deze tweede editie aanwezig te zijn.