Partyflock
 
­ Nederland

Vrijbuiters go Berlin Underground'

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 24 oktober komt het Amsterdam Dance Event tot een explosie in de Amsterdamse Studio/K. Deze nacht staat er in een 13 uurs marathonsessie een record aantal artiesten geprogrammeerd in Amsterdam Oost. Verdeeld over 4 zalen staan er meer dan 25 artiesten op het programma inclusief twee hotte labels uit Duitsland en Frankrijk met hun paradepaardjes.

Voor het aankomende ADE hebben Berlin Underground en Vrijbuiters wederom de krachten gebundeld voor een indrukwekkend indoor festival in Amsterdam Oost. In 2008 vond de eerste editie van dit indoorfestijn plaats, wat resulteerde in een uitverkocht huis en een 14 uur durend spektakel. Dit jaar wordt het sfeervolle Studio K pand volledig bezet met naast de drie danszalen ook een bioscoop als onderdeel van het prestigieuze programma.

Door het Vrijbuiters en Berlin Underground concept samen te laten smelten onstaat er de meest uitgebreide line-up van de hele Amsterdam Dance Event-week. In de twee grote danszalen staat er een ijzersterke internationale cast aan artiesten op het programma met het accent op cutting-edge house, techno en minimal. In het café wordt er een tandje teruggeschakeld met veel jazz, cosmic disco en aanverwante stijlen. Ondertussen worden er in de bioscoop toffe films en documentaires vertoond.

Muzikaal gezien is het programma weer net even iets vetter ten opzichte van vorig jaar. Een paar uitlichtingen: de labels Musik Krause en Freak ‘n Chic presenteren een gedeelte van hun artiestenstal met Krause Duo, Jackmate, Anthony Collins en Dan Ghenacia. Verder uiteraard veel Nederlandse hotshots als Olene Kadar, Sandrien, Makcim, en speciaal voor de late uurtjes wordt het after-icoon De Man Zonder Schaduw verwacht achter de decks, want pas vanaf 10 uur ’s ochtends wordt er aan stoppen gedacht!

In het kader van: ‘Blijf van me stad af!’ word het ondersteunt middels het vrije karakter van ons evenement en onze lekker verruimde openingstijden, het Ai! Amsterdam initiatief. Nee tegen vertrutting, want Amsterdam moet wel gewoon Amsterdam kunnen blijven. Een fantastische plek waar juist vrijheid in leven en feesten al eeuwen lang hoog in het vaandel staat. Schrijf je in op: www.ailoveamsterdam.nl, en zegt het voort!

In een notendop:
13 uur lang indoor festivallen, erg veel dj’s, live-muzikanten, een massive chill-out bioscoop en een moddervet geluidsysteem. En als bonus: geen Dixxies.

5 opmerkingen

Werkzaam bij Gem
"13 uur lang indoor festivallen, erg veel dj’s, live-muzikanten, een massive chill-out bioscoop en een moddervet geluidsysteem. En als bonus: geen Dixxies."

:lol:

dit klinkt wel heeeeeel fijn hoor.
 
Werkzaam bij Misc Agency
Mijn target voor het ADE. Hoop dat ik onderweg niet sneuvel.
laatste aanpassing
ooooh dit gaat wat wordeN!
Uitspraak van inactief op donderdag 15 oktober 2009 om 16:08:
Mijn target voor het ADE. Hoop dat ik onderweg niet sneuvel.

:lol:
Werkzaam bij LET
Uitspraak van olaf boswijk op vrijdag 16 oktober 2009 om 21:20:
vooral doorgaan bij de Trouw op Zondagmiddag met Marcel Dettmann

Sounds like a plan :D