Partyflock
 
­ Nederland

Studio MTV invites dance4life & Art of Dance

gepubliceerd door , op
MTV tovert tijdens het Amsterdam Dance Event de TV Studio om tot een ware nachtclub; Studio MTV invites. Op zaterdag 24 oktober organiseert MTV Nederland in samenwerking met dance4life en Art of Dance een speciale fundraiser: Studio MTV invites dance4life & Art of Dance. Headliner van deze avond is dance4life ambassadeur Fedde le Grand.

Net als bij de vorige edities is dance4life ook dit jaar weer het officiële goede doel van het Amsterdam Dance Event. MTV Nederland, Art of Dance en dance4life zijn voor deze gelegenheid een unieke samenwerking aangegaan; de volledige opbrengst van Studio Studio MTV invites dance4life & Art of Dance gaat namelijk naar de scholenprojecten van dance4life. Deze scholenprojecten zorgen wereldwijd voor educatie over hiv en aids en zorgen dat jongeren in actie komen om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen.

dance4life ambassadeurs
Alle artiesten die deze avond aanwezig zijn treden belangeloos op. Naast Fedde le Grand staan ook onder andere dance4life ambassadeurs D.O.N.S, Jesse Voorn en Zoë Xenia op het dance4life stage. Fedde le Grand: “Als artiest zie ik wat dance4life doet voor jonge mensen. Het staat heel dichtbij wat ik zelf doe en voel me daarom erg verbonden met de organisatie. Ik zie ontzettend veel mogelijkheden om bij te dragen aan de doelen van dance4life”. De tweede stage wordt gehost door Artist Republic, met onder andere Real El Canario, D-Rashid en Jaimie Fanatic.

Support dance4life!
Support dance4life en kom ook tijdens het Amsterdam Damce Event naar Studio MTV invites dance4life & Art of Dance. Tickets voor Studio MTV invites zijn nu verkrijgbaar via www.studiomtv.nl en kosten € 17,50 in de voorverkoop (€ 20,- aan de deur). De opbrengst komt ten goede aan dance4life.

dance4life
dance4life inspireert jongeren over de hele wereld om in actie te komen om de verspreiding van hiv en aids terug te dringen. Van de 6.800 mensen die dagelijks geïnfecteerd raken met hiv is de helft jonger dan 25 jaar. dance4life inspireert daarom juist deze generatie om in actie te komen. Het Nederlandse initiatief vindt inmiddels plaats in meer dan 20 landen verspreid over 5 continenten. dance4life Nederland is de jongerencampagne van stop aids now!

5 opmerkingen

 
L.B
Zeker aanwezig..wil D.O.N.S. wel horen!
leuk!
Hoe is AoD hier in vredensnaam bij betrokken? Niet echt binnen hun straatje zeg maar.
Uitspraak van :bier: Mika di Mare :bier: op dinsdag 13 oktober 2009 om 11:55:
Hoe is AoD hier in vredensnaam bij betrokken? Niet echt binnen hun straatje zeg maar.

Het is misschien niet hun doorgaans concept maar ze hebben ook CHMPGN, Pleasure Island en Faboulus op hun naam staan
laatste aanpassing