Partyflock
 
­ Nederland

Full Spectrum slaat als een knul op een drumstel

gepubliceerd door , op
Full Spectrum slaat als een knul op een drumstel
11 oktober 2009
Met de jubileumeditie van Full Spectrum net achter de rug, dringt de volgende avond zich al met lichte druk aan ons op. Op zondag 18 oktober 2009 vindt een speciale Full Spectrum In Concert plaats in EKKO, Utrecht. Ditmaal met een uiterst lovenswaardig optreden waar menig muziekliefhebber nog wel eens door verrast zou kunnen worden.

Drums of Death (Greco Roman); op het podium net zo onheilspellend als de naam doet vermoeden. Achter een wat oninvoelbaar masker, dat doet denken aan een sarcastische clown, gaat de Britse Colin Bailey schuil. Deze Engelsman, geboren in Schotland maar muzikaal grootgebracht in Londen, brengt als Drums of Death samen met een live band een show op Full Spectrum waar de oren nog lang van zullen klapperen.

Met een indrukwekkende lijst van remixen, zoals die van Counsil Estate - Tricky en What She Came For - Franz Ferdinand, maar ook de nodige podiumervaring in samenwerking met Peaches en Hot Chip, is Drums of Death inmiddels een artiest van formaat te noemen. Deze man heeft zich flink laten inspireren door de punkrock, maar heeft een even zo grote voorliefde voor dance, waardoor zijn werk een behoorlijke stoot adrenaline lijkt te geven.

Tegelijk met de albumlancering, debuteerde Drums of Death in september jongs leden met een live band en doet hiermee in zijn tour op Full Spectrum Nederland aan. Denk groots; chaos, een overdaad aan drums, hels licht, overdonderd muzikaal geweld. Samen met nog een stel gemaskerde artiesten, brengt Drums of Death met zijn live band een spectaculair vieze en luidruchtige show.

Sektor is een trouwgediende op de succesvolle Spektrum XL en Champion Sound avonden. Na het winnen van de DJ Broadcast competitie ging het hem nog verder voor de wind en mocht hij optreden op het Exit Festival in Servië. Sektor heeft een intense voorliefde voor Drum ’n Bass en draait dit, naast dubstep en electro, dan ook graag wanneer hij een dj set geeft. Inmiddels heeft hij het podium mogen delen met grootse artiesten zoals Pendulum, Andy C en Goldie. Een dj set van Sektor staat garant voor puike en glad rollende Drum ’n Bass, diepe baslijnen, grommende klanken en last but not least; bewegende voetjes.

Trek de stoute dansschoenen aan, verlaat de gebaande paden en dwaal af richting een avond die je zal doen stuiteren op je benen. Een betere manier om je weekend waardig mee af te sluiten, lijkt er niet te zijn. Denk ruim, denk breed, denk Full Spectrum.

2 opmerkingen

t was toch slaat als een lul op een drumstel met kutgeluid? :P