Partyflock
 
­ Nederland

Eeties & Neinties Party

gepubliceerd door , op
Eeties & Neinties Party
29 september 2009
Zaterdag 10 oktober 2009 kan je je weer even onderdompelen in de zorgeloze tijd van je geweldige jeugdjaren, toen je er nog retestrak en überhip uit zag. Tenminste, dat vond je toen. In de huiskamersfeer van club Home in hartje Amsterdam vindt deze avond namelijk de Eeties & Neinties Party plaats. Een avond vol sentiment, oude klappers, en… disco-speeddaten en Disco Bingo!

Je komt op deze speciale avond binnen bij de middenbar, waar een rij tafels voor de bar staat. Neem plaats en doe mee met het nu al legendarische disco-speeddaten. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de zwoele en sexy hostess. Er zullen een x-aantal rondes plaatsvinden. Als er een match is wordt het koppel in de boeien geslagen door een politieagente en worden ze naar één van de VIP booth’s, omgetoverd tot Lovebooth, gebracht en krijgt het winnende koppeltje een love-cocktail van het huis. De muziek zal op deze verdieping iets zachter staan zodat de durfals verstaanbaar kunnen disco-speeddaten.

Daarna kan je de trap op, en jezelf klaarstomen voor een potje 90s Disco Bingo! Iedereen die binnen komt zal een bingokaart met potlood ontvangen. Op de bingokaarten staan titels van dé bekende 90s partytunes. Vanaf het moment dat de zaal vol is gaat het los! De MC kondigt de start aan en je kan al dansend met je bingokaart aan de slag. Zodra je een liedje herkent streep je deze af op je bingokaart. Wie het eerst zijn of haar kaart vol heeft en zich meldt bij de dj’s Bob Wisman en Flexmeister F en wint een flitsende fles champagne! Als je alleen wilt dansen op de muziek uit je jeugd, geen probleem, dat kan uiteraard ook.

In de kelder zal er disco/funk/soul gedraaid worden, met dj’s als Rob Boskamp en Mickster. Denk aan Robin S, 2 Brothers on the 4th Floor, 2 Unlimited maar ook Eurythmics, Michael Jackson, Tina Turner en Tears for Fears. Om vast warm te lopen kan je dit filmpje checken:
{argument 'id' ontbreekt}


Kortom, waan jezelf even terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 en scoor nog een date op de koop toe! Trek je aussie of colbert met mega schoudervullingen aan, doe die Wayfarer op en spring op je Citta richting club Home op 10 oktober!

2 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Dat filmpje is te gek! Mijn outfit ligt klaar :) Let's Bingoooooo!
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
hell yeah :cheers: :cheer: