Partyflock
 
­ Nederland

Nubux festival 9 & 10 Oktober

gepubliceerd door , op
Nubux festival 9 & 10 Oktober
4 oktober 2009
Ook Nubux doet mee en zegt nee! Alcohol niet onder de 16!
Unieke blaasactie voor festivalbezoekers onder de 16!

In het weekend van 9 en 10 oktober 2009 zal het Nubux Festival voor de 8ste keer plaatsvinden op het evenemententerrein ‘De Wilgenspot’, aan de Lage Mierdsedijk te Reusel. Dit festival biedt voor jong en oud een aantrekkelijk programma en ook jongeren onder de 16 jaar zijn van harte welkom. Dit betekent uiteraard ook dat er op toegezien zal worden dat deze categorie bezoekers geen alcohol nuttigt. Om jongeren bewust te maken van alcoholmatiging zal de organisatie van Nubux in samenwerking met de gemeente en de politie een blaasactie houden. 16-minners zal bij de toegang in een speciaal daarvoor ingerichte tent gevraagd worden mee te doen aan een vrijwillige alcoholcontrole in de vorm van een blaastest.

Consequenties en beloningen
Indien een 16-minner een promillage van 1,0 of hoger blaast wordt hem de toegang tot het evenemententerrein ontzegt en zal hierover een brief naar de ouders gestuurd worden. Indien blijkt dat een 16-minner minder dan 1,0 blaast of helemaal niets heeft gedronken, is hij/zij van harte welkom en kan deze zijn/haar ticketprijs terug winnen. Het is van belang te benadrukken dat niet het doel is om alcoholgebruik te bestraffen. De organisatie van Nubux, de gemeente en de politie willen daarentegen een doelgericht voorlichting- en preventiebeleid voeren als het gaat om alcoholgebruik onder 16-minners. In die hoedanigheid wordt er gewezen op de risico’s die kleven aan overmatig alcoholgebruik op jeugdige leeftijd.

Bestellen op je lamme ass vanuit je luie stoel, das pas chill.
Wat is er nou makkelijker dan op je lamme ass vanuit je luie stoel lekker relaxed kaarten bestellen voor je favoriete festival? De enige zware inspanning die je hiervoor hoeft te leveren is het zoeken naar de “aan-knop” van je computer en vervolgens ook nog indrukken…das toch helemaal vette lauwe dope shit of nie dan… maar poepoe… zozo… nounou… wat een gedoe allemaal weer hè. Nee, we wachten nog wel even, nou echt even geen zin in en we moeten eerst nog even de maten checken, kijken wat die doen. Het is tenslotte pas over 2 weken, tijd zat toch. Tegenwoordig is het heel gebruikelijk je kaarten voor een festival, concert of feesie online, dus via de computer op intenet te bestellen. Ook het Nubux Festival speelt enthousiast in op deze behoefte door de online-ticketverkoop dit jaar bij Ticketonline onder te brengen. Ticketonline is het grootse online-ticket bureau van Nederland en verzorgt onder andere de tickets voor alle ID&T en Q-dance evenementen. De tickets zijn online te bestellen via www.ticketonline.nl en via www.nubux.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om bij alle Free Recordshops in Nederland online-tickets te kopen voor het Nubux Festival.

Er zijn uiteraard losse vrijdag en zaterdag tickets mogelijk en ook een combi-ticket is online bestelbaar. Servicekosten bedragen 2,75 Euro en er is geen beperking op het aantal bestelbare kaarten per badge. Voor de 2009 editie van het Nubux Festival zijn er slechts 2 voorverkoopadressen waar de bekende hard-copy-tickets gekocht kunnen worden, te weten: Mango Records, Markt 40, 5541 EA Reusel, tel. 0497-645583, www.mango-records.nl en Nummer Zestien Generation Store, Sniederslaan 16, 5531 EL Bladel , tel. 0497-380088, www.nummerzestien.nl. De voorverkoop is reeds in volle gang. Uiteraard is het ook nog mogelijk om tickets aan de deur te kopen. Mits niet uitverkocht natuurlijk.

Ticketprijzen
Voorverkoop
Vrijdag:19,50 Euro
Zaterdag:17,50 Euro
Combi-ticket:27,50 Euro

Dagkassa
Vrijdag:22,00 Euro
Zaterdag:20,00 Euro
Combi-ticket:30,00 Euro

E-tickets zijn te bestellen via www.nubux.nl of Ticketonline http://webshop.ticketonline.nl/Shows/Show.aspx?sh=nubu
Na betaling worden de tickets per e-mail toegezonden. De tickets even printen en dit zijn dan je toegangsbewijzen. Middels het scannen van de barcode aanwezig op het ticket wordt toegang tot het festival verleend.
Dus gaat allen op zoek naar de “aan-knop” en we hopen alle rc-ers terug te zien op 9 en 10 oktober, dan gaan we er weer een mooi feesie van maken! Das ook chill. Zit je vanwege de recessie krap bij kas, doe dan mee aan de prijsvragen op o.a. www.reuselcity.nl en win fantastische prijzen mensen! Wie maakt ons los.

9 opmerkingen

 
allejezus hee
Ze kunnen beter doen wie aan het eind van de dag het hoogst blaast, krijgt al het geld van zn consumptiebonnen terug.
Zuipen tot je er bij neervalt, gaaf... :-)
Uitspraak van Thom-ass [Neetjur Wan 2002 - 2010] op zondag 4 oktober 2009 om 15:26:
"doe dan mee aan de prijsvragen op o.a. www.reuselcity.nl"

die prijsvraag is dus al afgelopen. Haha!

Ja dat weet ik O:)

Voor de tweede of derde keer gratis naar Nubux dankzij Reuselcity (y)
Maar ook als ik niet 2 passeparouts gewonnen zou hebben zou ik hier zeker weer 2 dagen van de partij zijn. Niet het grootste maar zeker wel het gezelligste tentfeest van de regio (y)
laatste aanpassing
Was het trouwens niet belangrijker dat in dit nieuwsbericht een stuk tekst had gestaan over de line up met Rob, Vince, Evil Activities, Darkraver, Zany, Groundforce enz, in plaats van zo'n flauw stuk over mannetjes van 15 die toch nog niet mogen drinken?
laatste aanpassing
Marc, zullen we ook ff inhaken op het feit dat dit stukje communicatie is geschreven voor de RC-ers en niet de PF-ers ;) Zie leste alinea :P
Daar was ik inderdaad ook al over gevallen, maar heb mijn post op 4 oktober 2009 om 22:37 aangepast omdat ik eigenlijk niet te veel over Nubux wil zeiken want daar is het veel te gezellig voor O:)