Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fresh 3 oktober in Atak met Don Diablo

gepubliceerd door , op
Absolutely Fresh 3 oktober in Atak met Don Diablo
25 september 2009
In het begin van 2009 vierde Absolutely Fresh haar vijf-jarig bestaan in de nieuwste locatie van Enschede genaamd Poppodium Atak. Deze editie ging meteen de boeken in want nog nooit ging Absolutely Fresh zo snel uitverkocht. Enschede was weer toe aan een dikke clubavond en Atak is daar de beste lokatie voor. Voor het komende seizoen gaan Absolutely Fresh en Atak een samenwerking aan die ervoor zal zorgen dat er meerdere spectaculaire evenementen zullen gaan plaatsvinden in Enschede, zaterdag 3 oktober is daar de officiële kick-off van.

Bevrijdingsdag 2009 op het van Heekplein in Enschede. Regen viel met bakken uit de lucht. Duizenden enthousiaste partypeople stonden er helemaal klaar voor. Paraplus aan de kanten, handen omhoog, op de sounds van “Hooligans never surrender” gooide hij zich volledig op het publiek … Don Diablo was niet meer te stoppen. En het bleef niet bij één keer. Crowdsurfing Don was geboren. Dit moet natuurlijk nog een keer overgedaan worden, zonder paraplus en natte kleding.

Zaterdag 3 oktober is het dan zover Don Diablo is in the building tijdens Absolutely Fresh. Dat het goed gaat met Don blijkt wel uit alle youtube-filmpjes (selloutsessions tube) die hij maakt van zijn optredens tijdens alle vette festivals over de hele wereld. Naast Don gaat het de laatste tijd ook goed met Absolutely Fresh resident Marc Vano. Met East&Young heeft hij net z’n eerste plaat “Reveal” uitgebracht voor Fresh bezoekers bekend als Freshtival theme. De plaat word opgepikt door namen als David Guetta, Laidback Luke, Sander van Doorn en Chuckie. Geef deze dj nog een tijd en dan staat hij zelf in dit rijtje. Deze avond zal hij met live elementen Atak rocken. De zaal zal opgewarmd worden door twee jonge talenten uit Enschede, Tom Harisson die wekelijks het publiek trakteert op dikke sounds bij Fred & Douwe en Kenquo die al behoorlijk wat releases heeft uitgebracht onder het label van Sneakerz en word gezien als het nieuwe talent door mensen als Benny Rodrigues. MC Sherlock is terug van zijn ExPornstar avontuur en zal de avond weer op zijn eigen wijze een glimlach meegeven. VJ Tunnelvision zorgt voor de nodige eyecandy en ook zal de nodige live entertainment de avond compleet maken.

De eerste editie van Absolutely Fresh in Atak ging keihard uitverkocht. Met een programma als hierboven genoemd gaat dat natuurlijk weer gebeuren. Er zijn alleen kaarten aan de deur te koop voor €12,50. Gezien er een maximaal aantal kaarten zal worden verkocht raadt de organisatie aan op tijd binnen te zijn. Meer informatie is te vinden op www.absolutelyfresh.nl, vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@absolutelyfresh.nl

9 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
:respect:!!! Altijd gezellig die feestjes van Absolutly Fresh!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Dat heeft die Koen wel mooi voor elkaar ;)
Artiest Neo-C
goed voor elkaar(y)
was idd een memorabele set van Don Diablo!
 
Don Diablo in tha house..
Heb ie weer mooi doan Koenski :)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Uitspraak van Tokkie.. op vrijdag 25 september 2009 om 17:04:
was idd een memorabele set van Don Diablo!

idd, bijna oldschool draaien toen...
Zin in! :cheer: