Partyflock
 

Volledige time-table Summerlake Outdoor Festival bekend

gepubliceerd door , op
Nog een kleine week en de derde editie van Summerlake Outdoor Festival 2009 gaat van start! Het aftellen kan nu dus echt beginnen! First2Dance (F2D) heeft zojuist de volledige time-table van haar dancefestival bekend gemaakt! Het festival dat gezien wordt als dé afsluiting van het Nederlandse festival seizoen vindt plaats op zaterdag 19 september op het voormalige Defensie-Eiland in het oude stadshart van Woerden. Het Summerlake Outdoor Festival dat zich kenmerkt door intimiteit programmeert van 12:00 tot 23:00u een groot aantal nationale headliners binnen de muziekstromen electro, groove, house, progressive, techhouse en trance.

Nederlands grote artiesten en aanstormend talent hebben een welverdiende plek op de stages van Summerlake Outdoor Festival. Met artiesten als Sunnery James & Ryan Marciano, Erick E, Hardwell, Lucien Foort en Oliver Twizt komen de liefhebbers van de Dutch house sound prima aan hun trekken. Op de trance/progressive stage zorgen grootmeesters als Marcel Woods, Sied van Riel, Jochen Miller en Ronald van Gelderen voor vuurwerk.

Weersverwachting
De verwachtingen voor aankomende week zijn flinke na-zomerse temperaturen, met in het begin van de week nog wat minder weer, maar gaandeweg de week klaart het flink op en wordt het een heerlijk zomers weekendje! Summerlake Outdoor Festival gaat onder alle weersomstandigheden door. Mocht het toch even gaan druppen dan heeft de organisatie daar een tweetal oplossingen voor; ten eerste natuurlijk de Perfect Sky, waardoor de mainstage volledig voorzien is van een super grote overkapping. En voor de echte diehards is er natuurlijk een beter alternatief; gratis poncho’s!

Onderstaand tref je de volledige line-up en time-table zodat je niets hoeft te missen van je favoriete DJ's.

Klik hier voor de volledige time-table

Ricco’s Foodvillage
Bezoekers die de muziek even willen ontvluchten zijn elders op het festivalterrein bij Ricco’s Foodvillage aan het juiste adres. Daar kan genoten worden van een drankje en heerlijk eten in een ontspannen ambiance. De variëteit van het eten is super. Als basis zijn er overheerlijke steenoven gebakken pizza’s en verschillende soorten pasta’s. Maar ook salade, verse broodjes, snacks, vers fruit en andere gerechten worden vers klaargemaakt.

Kaarten
Voor de mensen die nog geen kaartje hebben weten te bemachtigen. Wees er deze week dan snel bij, zoals het er nu uitziet gaan we voor een uitverkocht huis en de verwachting is dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn aan de deur. Wacht niet te lang en wees verzekerd van entree. Bestel voor slechts € 22,50 kaarten online via Timoco of Ticketonline. Of via de filialen van de Belcompany en Free Record Shop. Meer info tref je op: www.summerlake.nl

Kluisjes
Er zullen voldoende kluisjes aanwezig zijn op het terrein. Zorg dat je de sleutel niet kwijtraakt en dat je je locker bij vertrek weer leeghaalt, zodat je met al je spullen veilig thuiskomt.

Bereikbaarheid
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid nabij het evenemententerrein. Het festivalterrein bevindt zich op steenworp afstand van de parkeerplaats. Ook het station van Woerden is perfect bereikbaar vanaf alle grote steden in Nederland. Vanaf het station bereik je in 5 minuten lopen de ingang van het terrein.

Toiletten
Naar het toilet kan op meerdere plekken op het terrein. Toiletten zijn gratis te gebruiken!

2 opmerkingen

om de hoek is het.. met tig acties meegedaan.. maar nog steeds niks gewonnen :roflol:

ga er niet voor betalen in ieder geval 8)
 
En voor de echte diehards is er natuurlijk een beter alternatief; gratis poncho’s!

Blijft gewoon droog hoor!!!! :D :bounce: