Partyflock
 
­ Nederland

Piekup meets Upon. You en Stil vor Talent Records

gepubliceerd door , op
Piekup meets Upon. You en Stil vor Talent Records
7 september 2009
Op 23 oktober host Piekup een Meet&Greet samen met twee bevriende platenlabels, Upon You en Stil vor Talent . De Odeon zal tussen 14:00 en 19:00 geheel gratis toegangelijk zijn voor alle muziek liefhebbers van het Amsterdam Dance Event.

Deze ADE Meet & Greet is niet alleen als een borrel bedoeld om een beetje drank naar binnen te gieten, alle dj’s en live act’s die tijdens de ADE Showcase optreden zullen aanwezig zijn. Tevens zullen de platenbazen hun opwachting maken bij hun eigen Record Stand. De bedoeling van dit al is een kans te bieden aan zowel gevorderde als beginnende producers. Iedereen kan zijn tracks droppen bij de drie labels en een van de 20 artiesten die deze middag present zullen zijn. Ben je geen dj of producer maar gewoon een muziek liefhebber? Er zal genoeg promo materiaal, platen, shirts & hoodies, cd’s, vinyl en mensen aanwezig zijn om er sowieso een lucratieve middag van te maken. Al geef je alleen de mannen van Format B een hand.

Aanwezig zijn:
Dorine Dorado, Empro, Fabiano, Flowing, Hilbert Stoon, Klank, Marco Resmann, Marcus Gehring, Marcus Meinhardt, Marcus Meinhardt, The Cheapers, Tim Nieburg, Tim Wolff, Tommy Kornuijt, Tony Boogs, Channel X, Format: B, Wouter Smit, Mathias Mesteño, Hawks Grunert (Upon You Records), Hayte Verhoeff (Piekup Records) en Oliver Koletzki (stil vor Talent)

ADE begint voor Piekup traditie getrouw op woensdag in NL tijdens de ADE Pre Party op 21 oktober. Om de avond een internationaal tintje te geven is daar Chris Lattner van Einmaleins Musik, Chris is een van de buitenlandse mannen die onder het Piekup Bookings regime valt. Als de pre-party is geweest en je lekker ge-meet&greet hebt met alle labels en artiesten, zal tussen 23:00 en 09:00 de Odeon in het teken staan van de ADE Showcase. Heb je na deze marathon rit nog een beetje puf over? Rol dan vanuit de Odeon meteen door naar Studio 80 waar er in samenwerking met Voidd en Made in Brain het 24 Hour Party People los laten barsten van 09:00 tot 20:00 uur s’avonds…

Dat wordt een nummertje bellen!

21 oktober | ADE Pre Party | 22:00 till 04:00 | NL
23 oktober | ADE Meet & Greet | 14:00 till 19:00 | Odeon
23 oktober | ADE Showcase | 23:00 till 09:00 | Odeon
24 oktober | 24 Hour Party People | 09:00 till 20:00 | Studio 80

6 opmerkingen

man,man,man, wat is er belachelijk veel relaxte shit dit jaar tijdens ADE :O !
Ben je geen dj of producer maar gewoon een muziek liefhebber

Ga zeker proberen hier bij te zijn :D!!

Dat wordt een nummertje bellen!

:roflol:
Werkzaam bij Piekup
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
We moeten, rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan tijdens ADE!
Uitspraak van JimInc op dinsdag 8 september 2009 om 15:27:
We moeten, rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan

Al geef je alleen de mannen van Format B een hand.

Heb nog met 1 van de 2 staan knuffelen na ze live act op Zomerkriebels :P