Partyflock
 
­ Nederland

Benghels “The best in house from heaven” Line-up release

gepubliceerd door , op
Benghels “The best in house from heaven” Line-up release
3 september 2009
FeestBenghels · the best in house from heaven
Datumzaterdag 10 oktober 2009
LocatieDen Enghel
Benghels is 10 Oktober toe aan haar derde editie. Na de uitverkochte (paas)editie 11 April is het voor organisator J&E Entertainment tijd om alle ruimtes van het trendy horecacomplex Den Enghel te benutten. Zo ontstaat naast de main en de lounge een grotere tweede area door het benutten van een niet eerder gebruikte zaal binnen deze locatie. Deze tweede area zal een afwisseling bieden van club, house en minimal.

Deze derde editie staat meer dan ooit in het teken van de combinatie hedendaagse house en livemuziek. Organisator J&E Entertainment kiest deze editie voor de inbreng van een saxofonist in beide zalen. In de main zal IJsbrand van 't Zand zijn lippen laten spreken. Dit doet hij samen met Carita La Niña. Deze Amsterdamse jongedame is en blijft al jaren het voorbeeld voor de hedendaagse vrouwelijke dj’s. Naast de vaste Benghels resident Ralvero, bekend van zijn zomerhit partypeople, en Bergen op Zooms grootste djtalent San Sebastian neemt deze editie muzikale duizendpoot Real El Canario plaats achter de draaitafel. Na zijn optreden op Dance Boulevard, zal deze man de tent letterlijk en figuurlijk op zijn kop zetten. Met name door het inpassen van herkenbare melodieën en een hoog mixtempo geniet Real El Canario veel populariteit bij het hedendaagse housepubliek.

Dat DJ Ralvero veel tijd in de studio doorbrengt is inmiddels bekend, dit doet hij regelmatig met zijn vriendencollega’s Bassjackers. Gezamenlijk zullen deze drie jonge gasten een exclusieve b2b set neerzetten tijdens deze derde editie van Benghels. In de tweede area staat naast saxofonist Saxy Jori deejay Dimitri Wouters. Deze Belgisch DJ is ondermeer bekend door zijn performances in discotheek Noxx te Antwerpen. De programmering in deze tweede zaal wordt gecomplementeerd door elStefano en het live-optreden van Ci-el vs Timo Kez ft. Saxy Jori.
De gehele line-up van Benghels check je hieronder:
Main:
- Real El Canario
- Carita La Niña
- Ralvero
- Bassjackers
- San Sebastian
- IJsbrand van 't Zand
Club:
- Dimitri Wouters
- Ci-el
- Timo Kez
- elStefano
- Saxy Jori
Lounge:
- elStefano
Tickets voor Benghels zijn in de voorverkoop, voor 15 euro, te verkrijgen via de regionale Music Stores in Bergen op Zoom, Steenbergen & Roosendaal. Landelijk via alle primera stores en online via www.paylogic.nl

1 opmerking