Partyflock
 
­ Nederland

Blik met buitenlandse trancetoppers open op Threesome At ADE '09

gepubliceerd door , op
Blik met buitenlandse trancetoppers open op Threesome At ADE '09
29 augustus 2009
Voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event is de woensdag gebombardeerd tot de officiële eerste dag van dit internationaal zeer hoog aangeschreven meerdaagse dancefestival. Met vijf dagen de beste feesten, de meeste dj's en de beste venues zal ADE zoals nooit tevoren aantonen waarom Amsterdam de dance capital van de wereld is. Integrity Artist Management, Solarize Agency en Granada dragen graag hun steentje bij, met Threesome At ADE. Wie je kunt verwachten? Simon Patterson, Sean Tyas, Cosmic Gate, Bolier, Dazzle, Marcel Woods, Cliff Coenraad en W&W. To name a few.

Na het grote succes van vorig jaar kon een vervolg dit jaar niet uitblijven: Solarize Agency en Granada pakken zelfs groter uit dan ooit tevoren. Samen met Integrity Artist Management zullen zij er voor zorgden dat de woensdagavond van Threesome At ADE wat trance betreft de boeken ingaan als de eerste, de beste en de enige avond voor de echte liefhebbers. Niet De Kroon, maar het grotere broertje Escape Studio, aangevuld met Escape Lounge zijn het decor van 'Threesome At ADE'. Verwacht topgeluid, dikke lasers, goede voorzieningen en de beste line up. Lekker op woensdag, om de week door midden te breken.

Qua artiesten is 'Threesome At ADE' op en top. Om te beginnen presenteert Integrity Artist Managament je Cosmic Gate. Met hun album 'Sign Of The Times' hebben ze de toon in 2009 wederom gezet. Hun optreden op 'Threesome At ADE' zal zonder twijfel spetterend zijn en veel fans kijken hier nu al naar uit. Simon Patterson staat dit jaar terecht op Mystery Land. En iedere maand hamert hij zijn beats in San Antonio op Ibiza, als hij door Judge Jules wordt uitgenodigd voor Eden. Ook aanwezig is Marcel Woods. Ook deze topper is deze zomer al meerdere malen in Eden op Ibiza geweest om het dak eraf te draaien en ook tijdens de populaire Dancetour events staat hij geregeld in de line up. Oliver Lang is bij Integrity een nieuwe aanwinst. Wapenfeit is zijn remix van de hit 'Dynamite' van Jamiroquai. Ook van Lang kun je in de Escape een lekkere set verwachten. Integrity tovert last but not least Sean Tyas uit hun hoge hoed: de Zwitserse held met zijn moddervette producties behoeft geen introductie. Voor wie onder een steen heeft gelegen, Sean Tyas stond eerder op Mystery Land in Godskitchen, en op Luminosity Beach Festival.

Solarize Agency komt tijdens Threesome At ADE met drie toppers naar het Rembrandtplein. Bolier is een man die nauwelijks nog een introductie nodig heeft. De exemplaren van zijn nieuwe mix CD 'Streamlined: Buenos Aires 2009' gaan als warme broodjes over de toonbank en met de nodige gecollecteerde airmiles van deze zomer op zak, is deze man klaar voor de klus. Cliff Coenraad is een excentrieke verschijning in de wondere wereld des trance. 'Trance with a Twist' luidt het motto van deze alleskunner, die met 'Gone South' en 'Distorted Reality' twee dijenkletsers van formaat uitbracht op High Contrast. Als kersjes op de slagroom neemt Solarize Agency het duo W&W mee naar Amsterdam. Met hun releases op Armada en met optredens tijdens het legendarische Sunrise Festival in Polen en A State of Trance 400 in Duitsland, geven de heren van W&W een nieuwe betekenis aan het fenomeen 'energie'.

Dazzle draaide vorig jaar op ADE het dak van De Kroon af. Ook dit jaar geeft hij acte de presence. Na zijn vijfde solo op FFWD en drie topreleases dit jaar, heb je ook tijdens ADE de kans om Dazzle live aan de slag te zien. Mede op zijn verzoek komen Ché Armstrong en Paul Roughley ook vanuit Engeland over. Waarmee Threesome At ADE een zeer sterke Engelse, Duitse, Zwitserse en Nederlandse delegatie kent. Net als vorig jaar wordt Threesome At ADE op sublieme wijze gehost door MC Da Silva. Vanwege de intieme capaciteit van Escape Studio en Escape Lounge zijn er
maar 450 tickets in de presale, dus onthoud: op=op! Bemachtig snel je ticket via Timoco.eu voor de lage prijs van tien euro. Deur: 15 euro.

7 opmerkingen

Artiest Adri
Heerlijke line-up! Kaart inmiddels al in huis :-)
Aanwezig! :cheer: potverdikkie eindelijk Martijntje weer eens live bezig horen!!
 
Artiest Frenckel
DAZZLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lekker hoooooor ! moeilijk kiezen uit al dat lekkers tijdens ADE
 
Line up is (Y)