Partyflock
 
­ Nederland

Rauw @ klinch

gepubliceerd door , op
Rauw @ klinch
29 augustus 2009
FeestRauw @ klinch · The Greatest Rock 'n Rave Circus
Datumsdonderdag 10 september 2009
vrijdag 9 oktober 2009
OrganisatieMeubel Stukken
StadAmsterdam
LocatieMelkweg Site
Een hele speciale aflevering van Rauw om het nieuwe uitgaansseizoen meteen eens flink de oren te wassen: twee geweldige programma’s in twee zalen. Niet te missen!

In de Oude Zaal staan Rauw en Sex Machine paradepaardjes Joost van Bellen, The Mightyfools en DJ Wannabeastar te trappelen dat het een aard heeft om de boel volledig aan gort te draaien. In oktober vindt het startschot plaats voor The Greatest Rock&Rave Circus tijdens Rauw in de Melkweg. Buiten een uitzinnige toestand met veel muziek, toeters en VanBellen is er nog plek voor één extra bandje. Diesel U Music, de partner in het Circus organiseert daarvoor een talentwedstrijd. Wie gaat er straks mee op toer met VanBellen en zijn gevolg? Op de U Music hot list staan The Melomanics, The Routines en Baskerville die allen live een kort maar super krachtig optreden zullen gaan doen, de jury is een strenge maar wijze! Heb je een favoriet? Kom en support je favoriete bandje!

In The Max gaan we op een heel andere toer: Vanuit de Franse lichtstad komt een van de beste platenlabels van het moment naar Rauw: Institubes. Het grensverleggende Institubes bestaat ondertussen al zes jaar en dat hoor je er niet vanaf; het spettert nog altijd van de creativiteit en bruist nog immer van de tomeloze energie. Onder de naam Institubes Paris Terror Club toert een triootje piepjong ongeregeld de wereld rond en koos Rauw in Nederland als plek om de boel eens flink uit te wonen.
De mysterieuze Das Glow opent de nacht. Ooit als vondeling gevonden door monniken in Moskou groeide hij op zonder muziek, alleen het ritmische getingeltsjangel van de juwelenwerkplaats was het geluid dat hij zich goed kan herinneren. Toen hij op 16-jarige leeftijd in het westen terecht kwam haatte hij elke vorm van muziek, op één na: techno en de Franse house. Hij kocht even later twee draaitafels, maakte zijn eerste plaatje en de rest is geschiedenis: Das Glow is HET talent voor de aankomende jaren. Zijn remix voor The Faint voor het label van Boys Noize van het nummer Mirror Error is een van dé hits van Rauw, en zijn draaien: in één woord FANTASTIQUE.
Live staat het 19-jarige wonderkind Bobmo op de planken! Bobmo begon als rapper met een playstation te freaken, maar raakte al snel verstrikt in de eindeloze beats uit de USA, Miami Bass, Detroit techno, Chicago House en poepte opeens zijn eigen sound eruit. En dat is weer in één woord FORMIDABLE!
Grote afsluiter de is de kleine 20-jarige superster Surkin, die met zijn knoppenbord en een laptop een muur van geluid maakt waar je oren van loepen, je hersenkwabben gaan stuiteren en je hoofd terstond achterstevoren kortsluiting doormaakt. Zijn invloeden zijn als de meeste toonaangevende Franse dj’s, maar wat er uit komt gaat minstens 10 keer zo ver en 100 keer zo opgewonden. Onder zijn absolute fans zitten Erol Alkan, Boys Noize, Tiga en Justice... Need we say more?! Ja! In één woord FENOMENALE!
VJ 00KAAP bestiert de beelden met zijn kanonnade aan oogvoer. Een mix van Das Glow staat binnenkort online op het nieuwe Rauw Blog!

Volg klinch nu ook op het klinch blog en ga naar www.indeklinch.nl
Voorverkoop ook via: www.beatfreax.com/ticketshop en www.meubelstukken.nl

1 opmerking

Aux Raus!! :)