Partyflock
 
­ Nederland

Noord Nederland wakker geschud
AEGE is een feit

gepubliceerd door , op
Daar waar vele onder ons ongetwijfeld aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie, wil Aege deze primeur niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaag, dinsdag elf augustus 2009, omarmt Noord Nederland een nieuwe evenementenorganisatie welke luistert naar de naam Aege. Een begin van een mooie toekomst!

Aege is een evenementenorganisatie welke dancefeesten organiseert en heeft ervoor gekozen om de evenementen voornamelijk in Noord Nederland plaats te laten vinden. Vandaag presenteert Aege haar eerste concept, en de eerste samenwerking met een bestaande organisatie. Om de start met jullie te vieren, verloot Aege drie T-shirts. Het enige wat je daarvoor moet doen is het eerste concept van Aege, ‘The Good Old Days’, in je agenda zetten en je dingt automatisch mee. Speciaal voor de vroege vogels onder ons, zijn er voor ‘The Good Old Days’, tot 1 september, speciale Early Bird Tickets verkrijgbaar op www.aege.nl. Verder kan alvast verklapt worden, dat buiten deze twee concepten, Aege binnen nu en zes maanden nog een aantal verrassingen in petto heeft, waardoor Noord-Nederland weer goed op de kaart gezet wordt. Voor de evenementen georganiseerd in Deinum, heeft de organisatie busvervoer geregeld zodat de bezoekers een veilige terugreis hebben. Houd de website www.aege.nl in de gaten voor meer informatie.

The Good Old Days
Verlang je ook terug naar de goede oude tijd? De periode van de Aussies en Nike Air Maxies? Daar waar ‘hakkuh’ nog leidend voorwerp was? Kortom het begin van de Hardcore House periode. Aege in ieder geval wel, en presenteert ‘The Good Old Days’. Gedurende het evenement wordt je mee genomen op een reis door de begin periode van de Hardcore House. De avond begint met oldschool en zal eindigen met early hardcore, met hier en daar een verdwaalde happy hardcore plaat. De eerste editie van ‘The Good Old Days’ op zaterdag 17 oktober 2009, zal worden gehouden in de Hardcore Tempel ’t Holt te Deinum. De oude garde onder ons had deze locatie voor het leven in het hart gesloten, en staat in de lijst met beruchte house instituten. Komen de herinneringen van de goede oude tijd weer boven, of wil je juist de periode beleven welke je niet hebt mee kunnen maken? Laat je verrassen en zet ‘The Good Old Days’ dan in je agenda. Speciaal voor wie niet kan wachten op de officiële bekendmaking van de line-up; op www.aege.nl is er een speciale videoquiz van de ‘The Good Old Days’, waarbij je kans maakt op leuke goodies. Dus surf snel naar www.aege.nl en doe mee!

Hardcore vs Terror
Op zaterdag 8 november 2008 was de laatst editie. Maar na een rustpauze van één jaar zal het legendarische en hardste hardcore evenement van Noord Nederland: ‘Hardcore vs Terror’ , op 28 november 2009 terugkeren in ’t Holt te Deinum. De bezoekers van eerdere edities zullen zich ongetwijfeld de donkere, snelle en keiharde beats nog weten te herinneren. Voor deze editie van ‘Hardcore vs Terror’ , hebben Aege en de organisatie van ‘Hardcore vs Terror’ , de handen ineen geslagen en kan er nu al de garantie worden gegeven dat er een verrassende en zoals gebruikelijk keiharde line-up is. Meer geven we op dit moment niet prijs, maar houdt www.aege.nl in de gaten voor meer informatie.

15 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 46827, 118620}
dit is DE organisatie :respect: !!!
word helemaal de boooomb! :D
idd, suc6 lui! (y)
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Top lokatie van het noorden.
Vroeger vaak wezen hakken..
 
AEGE JONGEE :lol: :d
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 augustus 2009 om 19:25:
AEGE JONGEE :lol: :d

AH GOEIE!!! :cheer:
 
Werkzaam bij Ravers Religion
Ziet er goed uit.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van AEGE.nl op dinsdag 11 augustus 2009 om 19:48:
AH GOEIE!!!

hoe maakt aege het ?
zo te zien wel goed, !
2 top Feesten ! (Y)
laatste aanpassing
Ziet er strak uit mensen!!

Kan niet wachten op The Good Old Days!!
Verwacht niks anders dan een Top feestje.:bounce:

Succes AEGE!!
 
Artiest Lenn
Uitspraak van AEGE.nl op dinsdag 11 augustus 2009 om 19:48:
AH GOEIE!!!

pak'm beet en lit'm groeie :bier:
Ik wil AEGE.NL succes wensen en hoop op n positieve bijdrage aan de Noordelijke dance scene.:-)
 
(Y)