Partyflock
 

Steam Beach vs.Vier & Ruis
presenteren 17 uur lang feest in Scheveningen

anoniem gepubliceerd op
A.s. zondag,17 uur lang gratis feesten in Scheveningen met André Galluzzi, Lauhaus en meer!

3 organisaties hebben de handen ineengeslagen om een strandfeest te organiseren die alle ingrediënten in huis heeft om één van dé feesten van het strandseizoen te worden. Een mix van gevestigde Nederlandse artiesten en een internationale topper. 9 augustus is Beach club Karavaan setting voor een 17 uur durend spektakel.

Met een nachtvergunning op zak kunnen organisaties Steam Beach, Ruis en Vier naar hartenlust programmeren. Met overdag de helden van nu, de gevestigde namen en één van de populairste Duitse djs van het moment zal er tot 05:00 's nachts een muzikale lijn geprogrammeerd staan waar je U tegen zegt. De input van drie organisaties zorgt voor een frisse en gevarieerde line up met een dikke headliner als toetje.

Waar te beginnen met een line up bestaande uit louter favoriete artiesten van de organisatie? Lauhaus, dj en producer van de nieuwe Amsterdamse lichting die met een release op de Cocoon compilatie hoge ogen scoort en goed op weg is naar de top. De feestvreugde wordt nog groter als unders & Ille Bitch aan het roer staan. Deze dag viert unders zijn verjaardag en hij zal er alles aan doen deze onvergetelijk te maken. Het feestbeest in hart en nieren heeft sinds kort zijn muzikale partner gevonden in Ille Bitch die ook niet vies is van een feestje. Samen ongeëvenaard!

Vier mede-organisator Thijs Leenders zal bij aanvang de gasten verwelkomen met een diepe zomerse set van 3 uur lang. Ideaal om vorm te geven aan wat een heerlijke dag gaat worden. El Mundo & Satori zijn de grootste ontdekking uit het Oosten, met een aankomende release op het splinternieuwe Bla Bla record label in het verschiet zijn zij de verrassing van de dag. Wees er dus vroeg bij!

Het Leidse duo Tom Noah & Sander May hanteren de muzikale lijn met hun typische sound. Zij zullen er zeker voor zorgen dat het publiek klaar gestoomd wordt voor Lauhaus.

Steam Beach organisator en Dj/ producer Sander Baan mag de decks beroeren voor Andre. Wie hem al eens op een Steam feest heeft bewonderd weet wat er verwacht kan worden. André Galluzzi mag de nacht afklappen met een lange set zoals we van hem gewend zijn. Deze gewilde Duitse artiest is niet meer weg te denken uit de roemruchte Cocoon stal van Sven Väth en speelt wekelijks in de beste clubs van de wereld. Een unicum dat deze man op een gratis strandfeest staat en de organisatie is dan ook maar wat blij dat deze man hier een extra lang set komt afleveren.

Wie bij de vorige strand edities is geweest van Steam Beach, Ruis en Vier weet welke vibe er hangt. Gemoedelijkheid, gezelligheid en fijne muziek staan voorop. Met deze ingrediënten, een dikke line up, de verjaardag van unders kan het niet mis gaan en dit helemaal gratis belooft dit niets dan goeds..Mocht het onverhoopt toch gaan regenen zorgt de organisatie ervoor dat de locatie wordt overdekt. Dus weer of geen weer dit wordt er een voor in de boeken.

6 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
vetttttttt gaat dit worden:)
Aha dan? Jajaaa dan!