Partyflock
 
­ Nederland

Evotions in het najaar
Richie Hawtin, Karotte, Sven Väth, Chris Liebing, Luciano en meer

gepubliceerd door , op
Nog geen week na de heerlijke tweede editie van A day at the park is iedereen op kantoor alweer druk bezig. Geen tijd om na te genieten want het najaar wacht en dit betekent dat de mouwen weer worden opgestroopt. Speerpunten zijn in oktober de ADE-weekender (vorig jaar een groot succes) en in december het vervolg van Time Warp NL waarbij nu de laatste hand wordt gelegd aan wederom een knaller van een line-up. Maar ook de tweede edities van Karotte's Kitchen en Cadenza Night mag je niet missen! Bij deze een overzicht:

26 september – Tomorrow meets Planet Rose ‘Gregor Tresher Album tour’
De Nijmeegse technotempel Doornroosje is een vaste spot in de jaarkalender van Evotions. Afgelopen april brak de nacht met Sven Väth alle records en ook de Tomorrow editie in februari met Chris Liebing was dik van tevoren uitverkocht. Met Gregor Tresher hebben Tomorrow en Planet Rose opnieuw een held binnengehaald. Het belooft weer een heerlijke editie te worden.

21 oktober – Evotions presents 10 years CL Records – Club Home, Amsterdam
Chris Liebing is een van de goede vrienden van Evotions. Na een aantal zeer geslaagde clubavonden heeft Liebing Evotions gevraagd om tijdens het Amsterdam Dance Event een avond rondom het 10-jarig bestaan van zijn CL Records label te organiseren. Dit gebeurt op woensdag 21 oktober in Club Home. Chris staat hier samen met zijn maatjes Benny Rodrigues, Brian Sanhaji en Tommy Four Seven uit de UK.

23 oktober – Evotions presents MINUS – The Power Zone, Amsterdam
De Contakt show van Richie Hawtin was vorig jaar zonder twijfel een van de meest spraakmakende avonden van het Amsterdam Dance Event. Contakt ging ruim twee weken van tevoren uitverkocht in een bomvolle Sand. Dit jaar keert MINUS terug op het Amsterdam Dance Event, nu in de The Power Zone waar Evotions een nieuw onderkomen heeft gevonden dat geschikt is om zo’n show te kunnen hosten. Met een line-up bestaande uit Richie Hawtin, Magda, Barem, Ambivalent, Hobo, JPLS en Fabrizio Maurizi kan het haast niet fout gaan! Oh ja, visueel kunstenaar Ali M. Demirel is ook weer van de partij dus dat wordt spacen!

24 oktober – Evotions presents Cocoon ADE – The Power Zone, Amsterdam
Alweer voor de vierde keer strijkt het circus van Sven Väth neer in Amsterdam tijdens het Amsterdam Dance Event, en elke keer staat er weer een dikke line-up! Ditmaal wordt Der meister bijgestaan door niemand minder dan de immens populaire DJ Karotte, de live-act Extrawelt en deephouse talent Markus Fix. In de bovenzaal geeft boekingsbureau We Are E een showcase met Joey Daniel,Daniel Sanchez, Olivier Weiter, en Live: Loops en Rauwkost. Vorig jaar was Cocoon tijdens het ADE de beste editie van Cocoon ooit, daar willen we dit jaar overheen! Check het filmpje op www.evotions.nl van 24 oktober 2008 en je ziet meteen wat we bedoelen.

7 november – Evotions presents Cadenza – WesterUnie, Amsterdam
Afgelopen februari was de eerste avond van Cadenza in de WesterUnie een enorm succes! Onder aanvoering van Cadenza frontman Luciano ging het dak er bijna letterlijk af in de sfeervolle locatie op het Westergasterrein. Op 7 november keert Cadenza terug naar Amsterdam met de eerste solo-set van Luciano op Nederlandse bodem. Maar liefst 6 uur lang zal de Zwitserse Chileen zijn kijk op de hedendaagse muziek laten horen.

7 november – Evotions presents Karotte’s Kitchen – Effenaar, Eindhoven
En nog een soloset op 7 november! Ditmaal voor de fans van Karotte die de sfeermaker bij uitstek in zijn eigen vertrouwde keuken aan het werk kunnen zien. Met een dikke 5 uur solo-set geeft Karotte opnieuw blijk van zijn status als Chef de Cuisine. Verwacht een sfeervolle hors d’ oeuvre, een stevige hoofdmaaltijd en een heerlijk dessert. Dit alles uiteraard vertaald in de mooiste platen van het moment. Wie er in de tweede zaal komen draaien blijft nog even een verrassing, maar verwacht de beste Nederlandse dj's van het moment.

12 december - Evotions & Cosmopop present Time Warp Holland – Maassilo Rotterdam
Wanneer het einde van het jaar nadert is het tijd voor de tweede editie van Time Warp in Nederland. Na het grote succes van vorig jaar met dikke sets van onder andere Laurent Garnier, Marco Carola, Ben Sims en ARPIAR doen beide organisaties er nog een schepje bovenop. Nu al bevestigd: Sven Väth, Loco Dice en Karotte en daar komt nog veel meer moois bij! Uiteraard gaat dit weer een flinke tijdsprong worden want de deuren zijn geopend van 20.00 tot 10.00 uur.

Evotions wenst alle bezoekers van een of meerdere van haar evenementen alvast heel veel plezier! Voor alle tickets, informatie, foto’s, video’s en kaartenacties kun je terecht op www.evotions.nl

28 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
top!
Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Er zitten erg mooie dingen in het vat!!! :woop:
laatste aanpassing
Dikke line up's (y) maar goed je kunt wel Duitse line up's naar Nederland brengen maar de sfeer en setting wordt meestal toch niet geëvenaard. :(

Desondanks wel prima initiatieven die we zeker met een bezoekje gaan vereren na een uitstekende Duitse zomer! :)
weer zeker vd partij op timewarp NL. Contakt lijkt me bruut maar is mij te druk. Geniet wel lekker op sms 5 hr lang van richie :cheer: Cocoon ADE is ook zekerheidje!
Sodeju, goed bezig daar bij Evotions. Heel benieuwd naar Markus Fix! M_nus ook weer zoiezo aanwezig en hoop dit jaar ook Time Warp mee te pikken..
JOEPIEEE!!!!!!!! Kijk uit naar weekendje Powerzone, en TimeWarp natuurlijk!! :cheer: Alleen jammer dat ik er met Chis Liebing, als één van zijn grootse fans ;) niet bij kan zijn... maar goed dan zit ik prins(es) heerlijk in de Caribian, ook niet verkeerd...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Gus Klabanus op donderdag 30 juli 2009 om 12:45:
maar goed je kunt wel Duitse line up's naar Nederland brengen maar de sfeer en setting wordt meestal toch niet geëvenaard.

en hoppa: gelijk weer wat te klagen (n)

ik zeg dikke shit (H) (en geen gemaar ;-))
laatste aanpassing
Werkzaam bij Gem
WOW

da's nog 's een rijtje om trots op te zijn.. Ik zie er iig naar uit! :)
Artiest {SHOWLIST artist 50875, 25631}
iK BEN ERBIJ :ROCKER:
 
23 oktober:)
 
Evotions is gewoon lekker bezig. Kijk nu al weer uit naar Ritchie, vorig jaar zo top en lekker vaag met die visuals erbij.

Maar mijn zomer moet nog komen, september Ibiza!
GENIAAL!! (alleen als ik toch nog mag klagen: Luciano en Karotte op dezelfde dag.. :( )
Uitspraak van Gus Klabanus op donderdag 30 juli 2009 om 12:45:
Dikke line up's maar goed je kunt wel Duitse line up's naar Nederland brengen maar de sfeer en setting wordt meestal toch niet geëvenaard.

als iedereen er zo over denkt zal de sfeer er ook nooit komen hier in nederland.. laat iedereen is ze best doen om die sfeer er wel te brengen.. heb je ook niks meer te klagen :D
Erg goed bezig daar. (Y)
:D goed bezig jongens
We krijgen het weer druk in het najaar!!!! :P
Timewarp maar tot 10:00 dit jaar? Vorig jaar werd het pas vet rond een uur of 11:30!

:p
powerzone :S
Artiest {SHOWLIST artist 23234, 26378, 24374}
Uitspraak van Technofreak op vrijdag 31 juli 2009 om 10:55:
als iedereen er zo over denkt zal de sfeer er ook nooit komen hier in nederland.. laat iedereen is ze best doen om die sfeer er wel te brengen.. heb je ook niks meer te klagen

en zo is het maar net! (Y)

en well done evotions :-)