Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers rocks Rio aan de Rijn

gepubliceerd door , op
Latin Lovers rocks Rio aan de Rijn
23 juli 2009
FeestLatin Lovers · Rio aan de Rijn 2009
Datumvrijdag 21 augustus 2009
LocatieKorenmarkt
Het populairste latin concept uit Rotterdam dat inmiddels Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem en aan het strand Ter Heijde en Scheveningen aan het veroveren is, komt naar Arnhem! Latin Lovers host namelijk voor het eerst dit jaar Rio aan de Rijn! Het bekende Arnhemse zomer carnavalis ieder jaar dé mega happening in de binnenstad! Drie dagen lang wordt Arnhem omgetoverd tot een waar Braziliaans straatfeest en Latin Lovers gaat hier op vrijdag 21 augustus het centrum van Arnhem op zijn kop zetten! In het midden van de Korenmarkt zal een groot podium staan van Latin Lovers dat natuurlijk met haar Braziliaanse temperamenten perfect aansluit bij Rio aan de Rijn! Bovendien is het event gratis en dus toegankelijk voor iedereen! Latin Lovers zal dus de hele binnenstad laten schudden met haar dikke trommelplaten en die worden uit de speakers geknald door de artiesten Gregor Salto, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe, Barry Barrylas, Norman Soares on percussion & MC Mitch Crown!

Gregor Salto mag met trots en passie dé koning van de Latin Lovers sound genoemd worden! Op bijna alle locaties is Gregor Salto een vaste waarde voor het concept en zet hij iedere keer in iedere venue de tent op zijn kop! Gregor Salto zal tijdens Rio aan de Rijn bewijzen waarom hij met de mantel loopt en zal met zijn lekkerste trommelplaten de hele Korenmarkt keihard laten trillen! De bakstenen zullen uit zijn voegen trillen dankzij de sound van Chris Rox. Deze Rotterdamse Nachtburgemeester is de motor achter iedere Latin Lovers en niet voor niks de vaste resident van het succesvolle concept. Ook op Kreta is Chris Rox on fire, hij laat namelijk iedere week volledig de Starbeach "roxen" met zijn sound! Arnhem is blij met Jasper Clash en andersom ook! Jasper Clash draait al een aantal jaar in The Level bij de gerenomeerde feesten als Funky Latino en HD House, en zette dit jaar tijdens Koninginnedag ook al de Korenmarkt in vuur & vlam! Jip Deluxe zal met een nieuw kapsel (?) en uiteraard een goeie outfit de Korenmarkt betreden. Rio aan de Rijn zal ontploffen wanneer Jip Deluxe "The Crowd Pleaser" achter de dj booth verschijnt, dit keer met of zonder sjaal? Latin Lovers heeft goed gekeken en geluisterd naar het talent in Arnhem en heeft dat gevonden in Barry Barrylas. Met een vaste aanhang weet mister Barry Barrylas altijd en overal volle zalen te trekken, een echte held in Arnhem dus! Uiteraard zal er ook flink op losgeslagen worden op de trommels door de altijd energieke Norman Soares en zullen de vocalen tijdens Rio aan de Rijn tussen de pakhuizen trillen door niemand minder dan MC Mitch Crown!

Van 18.00 uur tot 00.00 uur zul jij de zon onder zien gaan op de Korenmarkt! Latin Lovers "doet" Rio aan de Rijn en dat zal heel Arnhem weten ook! De palmbomen zullen uit de grond omhoog knallen, de vlinder zullen door de sterrenhemel vliegen en rondslingerende apen is gewoon iets wat normaal is tijdens Latin Lovers. Zoals al eerder genoemd is het event gratis en zullen er rondom het podium diversen barren staan opgesteld waar jij die heerlijke zomerse cocktail kunt scoren! Zo ziet Latin Lovers jou graag terug tijdens Rio aan de Rijn op vrijdag 21 augustus voor een mega groot Latin Lovers manifesto op de Korenmarkt!

3 opmerkingen

 
ziet er goed uit :D