Partyflock
 
­ Nederland

Raving Nightmare
Divine Breed

gepubliceerd door , op
Raving Nightmare
17 juli 2009
Traditiegetrouw zal ook in 2009 in de maand November de Nederlandse editie van dit evenement plaats vinden in het Zuiden van Nederland. Op 14 november 2009 zal het Mecc te Maastricht opnieuw worden omgetoverd tot een hardcore arena met diverse stijlen. Het is alweer de 6e editie in deze locatie, gelegen in DE Europese stad Maastricht. Het evenement is de laatste jaren uitgegroeid tot een jaarlijks internationaal hardcore event waarbij bezoekers uit heel Europa te vinden zijn. Zeker na het enorme succes van vorig jaar zal de organisatie dit jaar de lat nog hoger leggen om juist deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Voor een impressie zie hier de reviews van 2008 en 2009:





Jubileumjaar
Het was al eerder dit jaar aangekondigd. Het concept Raving Nightmare bestaat dit jaar 15 jaar! Al 15 jaar lang heeft het concept alle Ups en Downs in de hardcore scene weerstaan. Daarom zal voor deze editie in het Mecc te Maastricht een (extra) volwaardige 3e area/hal worden ingericht waar het beste uit het verleden nog eens te horen zal zijn! Een top selectie aan artiesten en acts zullen in deze Early zone een mix van Old Skool en Hardcore classics door de speakers laten knallen. Natuurlijk zal de main en de industrial area ook weer worden geprogrammeerd met een internationale top selectie aan artiesten. Eén ding staat wel vast: een aantal artiesten die de afgelopen jaren regelmatig met succes op de Raving Nightmare edities stonden geprogrammeerd zullen nu weer terug gehaald worden in dezelfde opstelling en combinaties. De complete line-up zal op 14 Augustus bekend worden gemaakt!

DVD Box news
De voorbereidingen zijn in volle gang om het eerste deel van de DVD compilatie met beelden van Raving Nightmare in de periode 1995 -2009 te releasen! Omdat er zoveel uniek materiaal beschikbaar is zal volgend jaar een 2e DVD verschijnen waardoor de collectie compleet wordt gemaakt. Veel mensen zitten hier al jaren op te wachten en nu zal het ook daadwerkelijk gebeuren. De bedoeling is dat deze DVD tijdens dit evenement gereleased zal worden. Meer informatie omtrent deze unieke DVD zal binnenkort bekend worden gemaakt. Dus hou de persberichten in de gaten!

Opnieuw Busservice UHM ism Dance-FestivalBus
In samenwerking met partner DFB (Dance Festivalbus) zal het net als vorig jaar weer mogelijk zijn om op 14 november 2009 de Raving Nightmare editie in Maastricht te bezoeken tegen een zeer scherp bustarief. UHM en DFB hebben de handen ineen geslagen om iedereen te laten profiteren van een zeer goedkope bus regeling.

Koop online je bus (E)-ticket voor Raving Nightmare via http://www.u-h-m.com/e-tickets.asp
Voor slechts € 17,50 per persoon ongeacht welke opstapplaats je uit de lijst kiest! Met meer dan 25 vaste opstapplaatsen door heel Nederland is er altijd wel een opstapplaats bij jou in de buurt. Tevens kan je zelf een opstapplaats kiezen bij een boeking van minimaal 10 personen. Stuur hiervoor een e-mailtje naar dance-festivalbus@live.nl. Deze bustickets zullen uiterlijk tot 9 November 2009 online worden aangeboden. Voor alle duidelijkheid: de bussen zullen ongeacht het aantal aanmeldingen rijden! Alleen bij geen enkele aanmelding zal de bus de betreffende plaats niet opnemen in zijn route. Voor de laatste updates kijk op www.u-h-m.com of www.dance-festivalbus.nl.

Tickets + Earlybird actie!
Tickets voor deze unieke jubileum editie van Raving Nightmare zullen € 42,- (ex fee) kosten en zijn te verkrijgen via Ticketonline Nederland, alle free record shops in Nederland en via de Primera verkooppunten van Paylogic. In België via Fnac en in Duitsland via CTS/Eventim. Tevens zullen een groot aantal vaste verkooppunten in Nederland, België en Duitsland weer worden voorzien van originele full colour kaarten. De voorverkoop start op 28 Juli 2009.
Let op: In het kader van de jubileumeditie zal er een Earlybird actie tot 1 september 2009 gelden. Voor de vroege vogels onder ons zullen de tickets dan Euro 37,00 ex fee kosten. Na deze datum zal de reguliere prijs weer van kracht zijn.

Vip tickets
Natuurlijk kan het bekende en beruchte Vip ticket niet ontbreken! Ondanks het feit dat er op deze jubileum editie geen aparte VIP area meer aanwezig zal zijn zoals tijdens de vorige edities zullen er toch een beperkt aantal Vip tickets beschikbaar worden gesteld! In de Early rave area zal namelijk een VIP deck worden gerealiseerd nabij en rondom de DJ stage waar je als VIP exclusief toegang hebt. Uitsluitend op dit Vip deck zal onbeperkt drank (bier, softdrinks en wijn) en food te verkrijgen zijn als je in het bezit bent van een Vipbandje.
Andere privileges met een VIP ticket zijn: aparte VIP ingang, gratis WC, gratis Garderobe en je ontvangt bij binnenkomst een Raving gadget. Een Vip ticket kost Euro 85,00 en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de UHM webshop als E- Ticket en hardcopy ticket via diverse vaste verkooppunten.

Meer info binnenkort op www.ravingnightmare.com en www.u-h-m.com

39 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 2296}
Artiest Foltergeist
Early Area :cheer:

VIP zoals VIP hoort te zijn (Y)

en natuurlijk altijd gezellig in het zuiden (H)
Ga denk k wel als VIP B)
Waarschijnlijk wel aanwezig
Raving!!!!!!
Uitspraak van [terror]Neophyte op maandag 20 juli 2009 om 12:01:
dat ze maar eens beter geluid fixen!

dat wel ja... beter verdeeld over de zaal, want vorig jaar was vooraan het geluid niks op aan te merken.. Helaas als je verder de zaal uit liep werd t steeds slechter...
 
Artiest Marko X
Uitspraak van ÐebOrahh*:bounce: op maandag 20 juli 2009 om 12:18:
dat wel ja... beter verdeeld over de zaal, want vorig jaar was vooraan het geluid niks op aan te merken.. Helaas als je verder de zaal uit liep werd t steeds slechter...

Tja als je van de gemeente een DB limiet krijgt opgelegd kun je daar als organisatie weinig aan doen he....
We zitten hier nog steeds in NL dus :P
RAAAAAAAAAAAVING :RESPECT:
 
043 gegarandeerd vip-aanwazig :cheer:
Voor de verandering eens een ietwat andere flyer dan normaal.. :)
:cheer:
Uitspraak van Foltergeist op maandag 20 juli 2009 om 01:20:
VIP zoals VIP hoort te zijn

Vip in Nederland stelt geen fuck voor:nocheer: Duitsland daar weten ze nog eens wat vip in houdt zeker op een raving feest;) Hier zetten ze je keihard af:nocheer: Uitsluitend op dit Vip deck zal onbeperkt drank (bier, softdrinks en wijn) en food te verkrijgen zijn als je in het bezit bent van een Vipbandje. :/ Ik drink echt niet voor 85 euro op een avond:roflol: Als er nu eens sterke drank bij zat dan was het nog eens de overweging waard;) Nu denk je je ging toch helemaal niet meer naar Raving in het Mecc. Klopt alleen kleine uitzondering is is dat het een 15 jarig jubileum feest is, dus ik denk er nog eens over naO:) Maar hoef er nog steeds niet perse heen(F)
laatste aanpassing
Hoop dat ze eens flink gaan uitpakken en iedereen die altijd commentaar heeft flink op zijn/haar plaats zetten!
Raving (L)

ennu ook nog early zaal(Y)
laatste aanpassing
'dat wordt weer knallen net zo als elk jaar
denk als vip
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 40738, 60156}
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 20 juli 2009 om 15:44:
Vip in Nederland stelt geen fuck voor Duitsland daar weten ze nog eens wat vip in houdt zeker op een raving feest Hier zetten ze je keihard af Uitsluitend op dit Vip deck zal onbeperkt drank (bier, softdrinks en wijn) en food te verkrijgen zijn als je in het bezit bent van een Vipbandje. Ik drink echt niet voor 85 euro op een avond Als er nu eens sterke drank bij zat dan was het nog eens de overweging waard Nu denk je je ging toch helemaal niet meer naar Raving in het Mecc. Klopt alleen kleine uitzondering is is dat het een 15 jarig jubileum feest is, dus ik denk er nog eens over na Maar hoef er nog steeds niet perse heen

martin wanneer komt er eens een dag dat je eens stopt met zaniken.. valt me nog mee dat er hier niet bij staat hoe geweldig Thunderdome of Sensation wel niet is.. begint aardig te irriteren dat je overal wat op te zeiken hebt :gaap: :aai:
 
(Y)
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 20 juli 2009 om 15:44:
Ik drink echt niet voor 85 euro op een avond

45 euro voor het kaartje, dan blijft er nog maar 40 euro over om op te zuipen.
Je bent wel een pussy als je dat al niet lukt;)
Uitspraak van Nilis op maandag 20 juli 2009 om 18:24:
45 euro voor het kaartje, dan blijft er nog maar 40 euro over om op te zuipen. 18
Je bent wel een pussy als je dat al niet lukt

(Y)
Uitspraak van [ r_AW ] Detoxicated op maandag 20 juli 2009 om 18:20:
begint aardig te irriteren dat je overal wat op te zeiken hebt

Je hoeft het toch niet te lezen:D Maar het is een feit dat als je een vip kaartje hebt bij bijv raving in ned het niks voorsteld:S
Uitspraak van Nilis op maandag 20 juli 2009 om 18:24:
Je bent wel een pussy als je dat al niet lukt

Ik drink geen bier:aai: En ik drink misshien voor 30 euro aan bonnen op een avond.


Uitspraak van [ r_AW ] Detoxicated op maandag 20 juli 2009 om 18:20:
valt me nog mee dat er hier niet bij staat hoe geweldig Thunderdome

Thunderdome hmh afgelopen mei wat een bruut feest was dat idd ja:kwijl::respect: Geluid hmh(L)
mmm laatste keer was het wel gezellig in de vip, maar heb ik er idd niet veel van gehad drink ook max 20 euro op een avond merchandise vind ik toffer (heb je achter af wat van ;...) Toch is er een verleiding deze ook nog eens vip te gaan, full color kaartje zou ook nog eens een verandering geven:D
Uitspraak van Nilis op maandag 20 juli 2009 om 18:24:
45 euro voor het kaartje, dan blijft er nog maar 40 euro over om op te zuipen.

Dat is makkelijk genoeg 8) Alleen heb ik geen zin om de hele tijd op dat vip-deck rond te hangen...
Uitspraak van Nilis op maandag 20 juli 2009 om 18:24:
45 euro voor het kaartje, dan blijft er nog maar 40 euro over om op te zuipen.
Je bent wel een pussy als je dat al niet lukt

Ik ben een Pussy! GZ: kocht 4 munten en kwam met 5 thuis..!
 
ja zeker gaan

als VIP zoals altijd :D
Uitspraak van Foltergeist op maandag 20 juli 2009 om 01:20:
VIP zoals VIP hoort te zijn

Klopt :-)
Bij Hardcore Gladiators was VIP nóg VIP-er..
Daar hadje serieus een 3 gangen menu.
Maar de VIP hier is ook geniaal :bier:
Uitspraak van GabberPinda4Life op maandag 20 juli 2009 om 21:58:
Ik drink geen bier

Als je geen bier (/alcohol) drinkt.. Dan moet je niet de VIP gaan "afkraken".
Voor het eerst op PF ben ik het niet eens met je ;-)

In 2005 was het VIP deck met uitzicht op de mainstage.. Was vet dus :bier:
En 2007 (volgens mij) had je een aparte erea voor de VIP's..
Dat was echt wel relaxd :)
Van die relaxde zitplekken etc :)
Me goed vermaakt toen!

Ennûh.. als jij op een feest, dat een nacht duurt, voor minder dan 30 euro opmaakt..
Vind ik dat erg knap :O
Ik verrek altijd van de honger en de dorst als ik flink feest 8)
Uitspraak van Nilis op maandag 20 juli 2009 om 18:24:
45 euro voor het kaartje, dan blijft er nog maar 40 euro over om op te zuipen.
Je bent wel een pussy als je dat al niet lukt

dan ben ik een pussy:) maar ik loop ook liever tusse het 'publiek' rond als op zo een vip ding:D
RAVINGGGGGGGGG!
Wordt vette shit!!