Partyflock
 
­ Nederland

Vrijdag 24 juli Bar Weinig @ klinch
Met Sascha Funke, Pitto en Estroe in de Melkweg

gepubliceerd door , op
Hoezo beachparties? Wat nou festivals en outdoor evenementen? Bij klinch is het de hele zomer door een indoor feest van jewelste. Op 24 juli gaan alle remmen los tijdens Bar Weinig, als de Duitse Bpitch koning Sascha Funke samen met onze eigen helden Pitto en Estroe de Oude Zaal van de Melkweg op zijn voegen doet schudden.

Berliner losbol Sascha Funke is al jaren een vaste waarde van Ellen Allien’s gerenommeerde Bpitch label. Op zijn eerste langspeler Bravo (2003) wist hij met dansbare melodieën een gevoelige snaar te raken. Op het vorig jaar veschenen Mango – minstens zo inspirerend – zocht hij de grenzen van zijn stijl nog verder op, met als resultaat opnieuw een dijk van een album. Als dj is Funke minstens zo geliefd. Niet voor niets vroeg de gerenommeerde Berlijnse club Watergate hem onlangs nog om hun tweede compilatie te mixen. Vanavond krijgt hij dan ook – geheel in de Berlijnse geest – alle ruimte voor een extra lange dj-set.

Utrechtenaar Pitto heeft in eigen land al een minstens zo grote heldenstatus – en het buitenland lonkt. De mede-organisator van succesvolle feesten als Stekker en Have A Nice Day beleeft dankzij hits als Sexvibe en Feelin’ een definitieve internationale doorbraak. Die laatste track is zelfs zo’n succes, dat hij bezig is aan een speciale radio edit. Momenteel werkt hij hard aan zijn debuutalbum. Maar gelukkig heeft hij ook nog af en toe tijd voor een dikke liveset, zoals we die van de beste man kennen.

En wat zou Bar Weinig zijn zonder rots in de branding Estroe, die altijd garant staat voor een solide en enerverende dj-set. Vorige maand draaide ze nog in het gerenommeerde Parijse Club Rex, maar vanavond is ze weer van ons. Bar weinig reden om niet te komen dus!

2 opmerkingen