Partyflock
 

Candy Dulfer zondagmiddag bij Matrixx at the Park

gepubliceerd door , op
Zaterdag 18 juli starten weer de jaarlijkse Vierdaagsefeesten in Nijmegen. In het Hunnerpark, tussen de Waalbrug en het Valkhofmuseum, heeft The Matrixx weer een prachtig festivalterrein gemaakt met twee stages. Zeven dagen lang zullen hier meer dan 55 DJ’s en live-acts hun kunsten vertonen aan meer dan 100.000 bezoekers. Op zondagmiddag wordt er een speciaal gastoptreden verzorgd door niemand minder dan Candy Dulfer. Samen met DJ Ronald Molendijk zal zij een unieke live saxofoonset weggeven.

Candy Dulfer is een internationale grootheid in de Jazzwereld. Als dochter van de bekende saxofonist Hans Dulfer maakte zal op 11-jarige leeftijd haar eerste plaat met hem. Een legendarisch optreden bij het North Sea Jazz festival in 1987 betekende haar definitieve doorbraak. Een jaar later bracht ze haar eerste soloalbum uit Saxuality. Hiervan werden wereldwijd meer dan één miljoen exemplaren verkocht. Candy reisde vervolgens de hele wereld af met haar band en verzorgde optredens met de groten der aarden zoals Prince en Dave Stewart. Inmiddels heeft ze meer dan 10 albums afgeleverd en vele prijzen gewonnen waaronder de Buma Exportprijs en de Gouden Harp.

Matrixx at the Park gaat zondagmiddag om 14.00 uur open. Candy Dulfer en Ronald Molendijk staan rond 15.00 uur gepland. Het is een unieke kans om deze wereldartiest op haar saxofoon te zien improviseren over de housebeats van Ronald Molendijk heen. Overige artiesten deze dag zijn oa. Shermanolgy, Chocolate Puma, Hardwell en Funkerman.

Kortom van 18 tot en met 24 juli topacts en een topfeest in het Hunnerpark in Nijmegen. Kijk voor het volledige programma op www.matrixx.nl

7 opmerkingen

http://www.nijmegenonline.nl/vierdaagse-nijmegen.php

Volgens die site staan ze voor 16:00 gepland :p
Dan zijn mensen er iig op tijd ;)

Saxofoon over housemuziek kan erg vet zijn trouwens. Op vakantie ook een live optreden meegemaakt op die manier, was erg relaxt.
Uitspraak van Recurring Malfunction op woensdag 15 juli 2009 om 11:48:
Saxofoon over housemuziek kan erg vet zijn trouwens. Op vakantie ook een live optreden meegemaakt op die manier, was erg relaxt

True, tijdens exxelent was het ook vet!
Volgens mij is zij ook de componist van het nummer dat nu rond gaat als Rune - Calibria, maar kan me vergissen?!
Dan weet ik welke dag ik weg moet blijven ;-)...dat is ook weer overdreven maar vind er persoonlijk helemaal niks aan. Heb ze al een paar keer gezien in de Matrixx, het viel gelijk dood qua sfeer.
Cool, wist niet dat die twee die act nog steeds deden samen. heb ze jaren geleden eens in Eindhoven zien optreden en was erg vet. jammer dat ze er zaterdag zijn, ik ga volgende week pas naar Nijmegen. :(