Partyflock
 

Don Diablo speelt ook voor War Child

gepubliceerd door , op
Niemand minder dan Don Diablo zal ook zijn opwachting maken op Playing 4 War Child. Dit zal gebeuren op 1 augustus, de laatste dag van dit evenement. De organisatie geeft aan dat de line up hiermee compleet is. De line up bestaat onder andere uit: Quintino, Afrojack, D-Rashid, Stereo Divas, Glenn B, Carlos Barbosa, Miss Sugaware, Daniel Bovie & Roy Rox, Ricky Rivaro, Carita La Niña and many, many more!

Playing 4 – B-bass Allstars
Voor dit evenement zal het nummer Playing 4 van B-bass Allstars uitkomen. De producers van B-bass records zijn hiervoor een tijdje de studio ingedoken en eruit gekomen met een heerlijk zomers nummer. De opbrengsten van deze single zullen ook geschonken worden aan War Child, en binnenkort beschikbaar voor iedereen.

Talent Dj School Zuid-Holland
Ook het talent van de Dj School Zuid-Holland is bekend, dit zal Airwalk zijn en zal hierbij ondersteund worden door Ricky Rebel.
Door de verhuizing naar Post Rotterdam en het succes van dit evenement is er besloten om extra kaarten in de voorverkoop beschikbaar te stellen. De deuren gaan hier ook om 21.00 uur open, maar wees op tijd om elke dj in actie te zien.

Warchild
War Child Nederland is een onafhankelijke humanitaire organisatie die investeert in een vreedzame toekomst voor kinderen die getroffen zijn door oorlog. Het doel van War Child is ‘empowerment’ (weerbaar maken) van oorlogskinderen, door:
  • Psychosociale programma’s waarbij creativiteit en sport wordt ingezet om de psychologische en sociale ontwikkeling, en het welzijn van kinderen te versterken;
  • Creatieve en sportieve programma’s die gericht zijn op het bijeenbrengen van kinderen die door de oorlog uiteen gedreven zijn, met als doel bij te dragen aan een vreedzame samenleving;
  • Activiteiten die maatschappelijk draagvlak creëren en steun genereren voor de problematiek van kinderen in oorlogsgebieden.

War Child Nederland zet zich in voor kinderen ongeacht hun religieuze, etnische of sociale achtergrond.

4 opmerkingen

don diablo waar lech da dan
ach hij doet het toch maar even meneer terror
 
Wanneer staat ie weer @ Qlimax?
laatste aanpassing
Wanneer staat ie weer @ Qlimax?


Ik hoop nooit!!!!!!!!
de rest van de line up is veel beter