Partyflock
 
­ Nederland

This Is The Beach met Sander Kleinenberg

gepubliceerd door , op
This Is The Beach met Sander Kleinenberg
10 juli 2009
FeestThis Is The Beach · This is Sander Kleinenberg 2cd release party
Datumzaterdag 18 juli 2009
WinactieThis Is The Beach actiegesloten
LocatieNaturel Site
Op zaterdag 18 juli keert Sander Kleinenberg weer terug naar het strand van Scheveningen met een speciale editie van ‘This Is The Beach’. Tijdens dit exclusieve strandfeest viert Sander namelijk de release van zijn gloednieuwe mixalbum: ‘This Is Sander Kleinenberg 2’, welke medio juli in de betere muziekwinkels verkrijgbaar zal zijn.
Deze nieuwe dubbelaar, met exclusieve tracks en remixen van oa. René Amesz, Luetzenkirchen, Stimming, Robert Babicz, HOSH, Phonique en vele anderen, zal een muzikale afspiegeling zijn van wat Sander deze zomer zoal draait.
Hij staat gedurende het zomerseizoen elke vrijdag in de Pacha op Ibiza tijdens de Pure Pacha avonden, waar hij als ‘main resident’ optreedt naast grootheden als Justice, Calvin Harris, Trentemoller en Basement Jaxx. Tevens is hij te vinden op de grootste festivals en vliegt hij de wereld rond om op te treden in ’s werelds beste clubs.

Toch heeft Sander in zijn drukke agenda nog een gaatje kunnen vinden om de Nederlandse fans te voorzien van een extra lange DVJ set op het Scheveningse strand. Dennis Ruyer, bekend van 538 Dance Department en de labels 90Watts en Little Mountain Recordings, zal de avond opwarmen met zijn diepe, techy sounds.

De locatie waar het allemaal gaat gebeuren is strandclub Naturel aan het Noorderstrand. Deze intieme beachclub mag met recht de meest sfeervolle strandtent van heel Scheveningen genoemd worden. 'Met de unieke vrije ligging op het strand en het prachtige Balinese interieur is dit de perfecte locatie om een heerlijk strandfeest te doen', aldus Sander Kleinenberg zelf.

This Is The Beach begint om 23:00 en eindigt om 04:00. Kaarten zijn te krijgen voor 15 euro bij Timoco (www.timoco.eu) en alle Belcompany outlets. Daar de capaciteit van Naturel slechts beperkt is wordt liefhebbers aangeraden om de kaarten al in de voorverkoop aan te schaffen.

Limited LMR Combo Packages beschikbaar via Timoco
Timoco biedt voor deze releaseparty een gelimiteerd aantal exclusieve ‘LMR Combo Packages’ aan. Een combo package bevat een ticket voor het evenement en een gesigneerde ‘This Is Sander Kleinenberg 2’ mix compilatie cd! Deze cd’s zullen klaar liggen bij de speciale merchandise stand in Naturel, waar ze opgehaald kunnen worden door het Timoco aankoopbewijs te laten zien. ‘This Is Sander Kleinenberg 2’ wordt pas een week later uitgebracht, dus grijp je kans om als eerste in Nederland deze cd te bemachtigen! De combo packages worden aangeboden voor 25 euro en zijn te krijgen via www.timoco.eu .

2 opmerkingen

 
Als t net zo vet wordt als de afgelopen editie in het Paard :jaja:

Ik ben zowiezo aanwezig!!!!!!!!!!!
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Indien we niet op Extemmmmmmmmmmma waren geweest. Waren we er zeker en vast bijgeweest :yes:

Maar we :bounce: :bounce: :bounce: de heer Kleineberg op zeker in Best :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: