Partyflock
 

At the beach with...Finest dj duos

gepubliceerd door , op
Het concept 'At the beach with…' is deze zomer door Beachclub BLM9 in het leven geroepen en zet bijzondere artiesten in de spotlight. Na edities waar Erick E, Don Diablo en Ferry Corsten lange solo sets verzorgden, biedt BLM9 zondag 19 juli een platform voor de heetste house duo's van het moment! Want al het goede komt in twee. Het publiek wordt getrakteerd op maar liefst vijf dj duo's en twee MC's. Op het Bloemendaalse strand is het van 15.00 tot 23.00 uur dansen op de klanken van Sunnery James & Ryan Marciano, The Cube Guys uit Italië, Bingo Players, Groovenatics, Genetik & Gio Martinez en MC Lady Bee & Mo MC.

Twee voor de prijs van één!
Bezoekers die zondag 19 juli als duo verschijnen, dat wil zeggen: duidelijk herkenbaar hetzelfde gekleed of verkleed zijn, betalen slechts entree voor één van de twee! Zowel gewone tickets (12,50 euro voor één persoon) als duo tickets (12,50 euro voor twee hetzelfde geklede personen) zijn verkrijgbaar via www.blm9.nl, www.1management.nl en bij alle Primera winkels. Kopers van duo tickets die niet als duo arriveren, dienen alsnog een tweede ticket aan de deur van BLM9 te kopen. Kaarten aan de deur bedragen 15 euro. Bij slecht weer is het outdoor gedeelte volledig overdekt en afgeschermd, waardoor feesten bij BLM9 ondanks de zomerse locatie weersonafhankelijk zijn. Sinds de opening van het strandseizoen is de toiletcapaciteit voor zowel de dames als de heren bij BLM9 verdubbeld. Parkeergelegenheid is er volop aan de boulevard van Bloemendaal. De dj- en mc duo's, 12 artiesten in totaal, maken een bezoekje aan BLM9 deze zondag dubbel en dwars waard!

Sunnery James & Ryan Marciano
Dit onweerstaanbare dj duo draait vanaf het begin van hun carrière al samen en gaat niet snel meer uit elkaar. Samen staan ze sterk en wanneer ze draaien is de chemie in de dj booth niet te missen. Met oog voor hun publiek en oren voor elkaar zorgen deze heren met tropische namen er iedere keer weer voor dat al de dansvloer los gaat op hun deep en funky house muziek. De ster van Sunnery en Ryan is ruim twee jaar geleden begonnen met rijzen; niet door één grote hit, maar puur door hun prestaties achter de draaitafels. Ze zijn deze zomer te zien en te horen op bijna ieder groot festival in Nederland, waar dit dynamische dj duo garant staat voor een warme, broeierige en vooral dansbare feestjes. Zondag 19 juli is de enige keer dit strandseizoen dat ze bij Beachclub BLM9 te bewonderen zijn! Meer info: www.sj-rm.nl.

The Cube Guys
The Cube Guys bestaat uit de Italiaanse dj/producers Roberto Intrallazi en Luca Provera. In tegenstelling tot Sunnery en Ryan draaien zij niet vanaf het begin samen, maar worden pas een duo vanaf 2000. Intrallazi begint in de jaren 80 al met draaien van house muziek. Zijn track 'Rich in Paradise' wordt gezien als één van de eerste houseplaten aan het begin van de 'houserevolutie'. Luca Provera heeft voor het duoschap met Intrallazi ook niet stil gezeten. Hij staat bekent als één van de beste producers en remixers die Italië rijk is. Vanaf hun samenwerking hebben ze een eigen label opgezet (C90 Records) en vele platen en remixen uitgebracht. Bekende platen van dit populaire dj duo zijn o.a. 'Baba O'Riley' en 'Be Free'. In Nederland draaide ze eerder op feesten als 'Addicted' en 'Sneakerz Festival'. Voor zondag 19 juli bij BLM9 heeft dit koppel een set vol house en progressive house met Miami vibe in petto! Voor meer informatie zie: www.thecubeguys.com.

Meer dj duo's
De vooravond wordt 19 juli opgewarmd door een drietal duo's om in de gaten te houden. Zo zijn daar de Bingo Players, die met name door hun optredens op Sneakerz feesten en producties op het label Sneakerz MUZIK in korte tijd veel faam gemaakt hebben. Bingo Players bestaat uit het succesvolle koppel Maarten Hoogstraten en Paul Baumer. Zij sloten onlangs een tour door Australië af en hun nieuwe track 'Disco Electrique' staat momenteel op nummer 2 in de top 10 van downloadportal Beatport en op nummer 1 in de Beatport House Chart! Maar er zijn nog meer duo's, waaronder de neven Timo Romme en Yordi Corsten, aka: Groovenatics. Nog voor zij bekend werden onder deze naam draaide dj Erick E hun platen al. Tijdens 'At the beach with...' staan ze zelf te vlammen achter de draaitafels. Last but not least in het rijtje van duo's zijn Genov Verbrugh en Giovanni Soplanit oftewel; Genetik en Gio Martinez. Vorig jaar brachten zij hun eerste plaat 'Pixel' uit en dat betekende ook meteen hun doorbraak. Deze Finest DJ Duo's zorgen de 19de voor dubbele pret op het strand! Voor meer informatie zie: www.blm9.nl.