Partyflock
 
­ Nederland

MiniRauw @ klinch

anoniem gepubliceerd op
Nu het volop aan het zomeren is en Rauw zich klaar maakt voor het hosten van grote tenten in festival seizoen heeft Rauw besloten in de Melkweg in Amsterdam rigoureus te down sizen. In tegenstelling tot Superrauw presenteert Rauw zich nu als Minirauw, en dat betekent de kleine maar super gezellige Oude Zaal, en weer ruimte voor underground en experiment! Ook worden de sound van Little Sexmachine en Rauw door elkaar heen gehusseld tot een ongelofelijke brei knalherrie van het hoogste niveau. Indraaiers en afsluiters zijn Wannabeastar en Joost van Bellen, die samen de cd spelers als op hol geslagen tornado’s zullen laten wervelen als nooit te voren. Gegarandeerd de boel op z’n kop. Buitenlandse gasten zijn dit keer uit Berlijn de band Mediengruppe Telekommander Duitsland en uit New York DJ en clubcoryfee Spencer Product Verenigde Staten.

Mediengruppe Telekommander stond in de begindagen van Rauw in 11 en op het allereerste Rauweekender in Tivoli de sterren van de hemel te krabben met hun vlijmscherpe Duitse hiphop meets electro. In Duitsland zijn ze razend populair, met recht de Berlijnse Beasty Boys genoemd. Wij zouden ze kunnen vertalen naar een Duitstalige Jugend von Tegenwoordig, maar dan zonder humor maar dan ook weer 100 keer zo venijnig en snel. Daarom hoogtijd voor Mediengruppe Telekommander in volle bezetting op Rauw!

Verder op het menu staat dus Spencer Product, hij is de 2e dj uit de rij toonaangevende New Yorkse dj’s die Rauw deze zomer aandoet, vorige maand ragde Larry Tee al het dak eraf, volgende maand is het de beurt aan Tommie Sunshine. Spencer Product runt al jaren de wekelijkse clubnacht RuffClub in de Lower Eastside met heel veel succes. Het is een soort New Yorkse variant van Rauw maar dan voor een selecte verrotte incrowd, het neusje van de zalm dus uit de meest opwindende stad van de USA. Spencer is ook bekend van de underground clubhit We Bite! en maakte vroeger furore als Prance, een retestrakke Prince look-a-likey. Ook draait Spencer op de hipste en hotste feestjes van Parijs tot Tokyo voor grote modehuizen als Marc Jacobs en Dior, en was hij resident dj op de Amsterdamse Andy Warhol club welke Meubel Stukken in samenwerking met het Stedelijk Museum een paar keer organiseerde. Een grote eer dat hij op Rauw kan komen draaien!

Minirauw belooft al met al een van de gezelligste en vooruitstrevendste Rauws van het jaar te gaan worden. Vanwege de kleine capaciteit zijn er weinig kaarten beschikbaar, dus haast je met kopen van die fel begeerde toegangsbewijzen!

1 opmerking

 
echt van die rauwe electro muziek nou nee!