Partyflock
 
­ Nederland

LadyKillers vrijdag 24 juli terug in Escape

gepubliceerd door , op
LadyKillers, het vrouwvriendelijke concept komt op vrijdag 24 juli wederom naar Amsterdam! Dit keer voor niet zomaar een editie! In dit weekend is namelijk het prestigieuze Amsterdam Fashion Week event bezig! Speciaal daarom heeft Your Republic een nieuwe editie van LadyKillers in Escape op de plannin staan!

Duizenden vrouwen (en mannen) weten al moeiteloos hun weg naar het feest te vinden en nu, na een propvolle (uitverkochte!!) Amsterdamse kick-off, zal wederom de Escape Club het decor zijn voor een nieuwe editie! Spectaculaire modeshows, vingerlikkende chocoladefonteinen, hairstylisten en propvolle goodiebags zijn slechts een paar extra’s die we voor de bezoekers in petto hebben. Want ook de Amsterdam Fashion Week zal niet aan LadyKillers voorbij gaan!

Mannen
Speciaal voor de gelegenheid is de Amsterdamse Escape het decor voor al dit lekkers! Deze fashionable locatie in het hartje Amsterdam is de perfecte setting voor een nacht ongeremd losgaan! Je zult je afvragen wat er vanavond met de mannen gaat gebeuren. Heren, wees niet bang. Jullie zullen gegarandeerd deze avond niet geslachtofferd of vergeten worden en zijn natuurlijk ook meer dan welkom. Sterker nog, jullie zijn deze avond ook van cruciaal belang. So dress up and make the ladies go wild!

De line-up zal er wederom niet om liegen! LadyKillers zijn ze.. Sex appeal hebben ze… met afstand… Hold yourself tight!

Tonight’s LadyKillers!
Irwan (eclectic house set!)
Brian S
Marc Benjamin
Rishi Romero
Kenneth G.
Deniche Verenigd Koninkrijk
Anthony King & Dave O'Brian

Hosted by:
MC Bizzey

VIP
Wil jij LadyKillers beleven vanaf het exclusieve VIP podium in Escape? Of heb je iets te vieren en wil je de VIP cabana midden op de dansvloer afhuren? Twijfel dan niet en mail naar vip@your-republic.com of bel met de VIP Manager van Escape & LadyKillers op 06-504 62 922

Tickets
€13,- en zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops, Primera Shops, www.Ticketonline.nl en via www.LadyKillers.eu LET OP! Kom vroeg, voordat de rij tot aan de Febo staat.

LadyKillers wordt mede mogelijk gemaakt door: Jacky Luxury, MuchachuMalo Underwear, BLEND Magazine, L’OREAL, Milka Chocolate, Grazia Fashion, Christine le Duc, en velen anderen! (dat belooft dus wat)

Voor meer informatie surf je naar de geheel vernieuwde website: www.LadyKillers.eu

Where the ladies at?! LadyKillers! Gentleman, dig that!

1 opmerking