Partyflock
 
­ Nederland

Zomerse hitte in The Thalia Lounge tijdens tweede editie Nasty

gepubliceerd door , op
Zomerse hitte in The Thalia Lounge tijdens tweede editie Nasty
23 juni 2009
Aanstaande zaterdag 4 juli is het weer zover! Heel Nederland is momenteel in de ban van zon, zee en strand maar de echte hittegolf vindt deze zaterdag plaats binnen de muren van The Villa Thalia in Rotterdam.

De tweede editie van Nasty gaat om 23:00 uur van start en brengt de zomer binnen de muren van de voormalige Rotterdamse bioscoop aan de Kruiskade. Na een zeer geslaagde Nasty op 2 mei, met dj’s als Chuckie en Vato Gonzalez heeft Nasty events ook voor ‘The 4th of July’ weer een indrukwekkend arsenaal dj’s weten te strikken.

De inmens populaire Sidney Samson zal zijn gloeiend hete tunes als een verfrissende douche uit de Funktion One speakers laten stromen, terwijl een ander muzikaal zonnetje in huis, Baggi Begovic, de zomer op deze avond ook niet aan het strand zoekt maar bij Nasty in zijn eigen thuis stad!

Bingo Players scoren op dit moment een gigantische zomer hit samen met Chocolate Puma. Deze track, “Disco Electric” staat ‘as we speak’ op #1 in de House Top 100 bij het belangrijkste internationale download platform Beatport. Het dj duo, afkomstig uit de Sneakerz stal, zal een zonovergoten dikke house set gaan neerzetten op 4 juli.
Vaste Nasty ‘kracht’ R3HAB heeft zijn vakantie plannen aangepast en dropt a.s. zaterdag wederom de meest dope tracks in The Villa Thalia.

Last but definitely not least: Addy van der Zwan zal ook weer acte de presence geven en o.a. zijn zomer-hit in spe “Think” ten gehore brengen. Deze keer wordt Nasty gehost door Mc Roga (Bloomingdale, Kings Of Ace, F*ckers etc.) .

Onderga het verfrissende Nasty gevoel en laat je meevoeren tijdens deze hete zomeravond op een broeierige trip langs Neerland’s crËme de la crËme van de dj scene!

Line up
Sidney Samson
Baggi Begovic
R3HAB
Addy van der Zwan
Bingo Players
MC Roga

Voorverkoop bij www.easyticket.nl en www.nastyevents.nl en alle Free Record Shop vestigingen.

€ 12,50,- in de voorverkoop en € 15,- aan de deur.