Partyflock
 
­ Nederland

Progressive City @ The Beach

gepubliceerd door , op
Op 3 juli gaat Progressive City @ The Beach op zoek naar zon, zee en strand en verzorgt zelf voor swingende muziek, want dan verkast de Nijmeegse feestavond voor een dag naar strandplaats Scheveningen, op bezoek bij Karavaan. Met nationaal en internationaal gewaardeerde namen zoals DJ 3000 en Benny Rodrigues en neemt zijn eigen resident dj’s met zich mee, dat alles gratis en voor nopes. Een 10,30 uur durende feestmarathon waarbij je wordt getrakteerd op een breed spectrum aan muziek.

Benny Rodrigues behoeft geen enkele introductie, zijn staat van dienst voor de Nederlandse clubcultuur is van een enorme omvang en dat voor zijn jonge leeftijd. Hij heeft werkelijk in bijna alle grote en kleine clubs gedraaid en mede dankzij zijn brede smaak aan muziek, wordt hij geboekt op feesten met uiteenlopende muziekstijlen en wordt daarmee door velen gezien als een van Nederlands beste disk jockey. Hij is op productioneel niveau ook erg goed bezig de laatste tijd, met releases op onder andere Ovum, Be As One, CLR & Underwater, laat hij zien, dat die als producer ook over een enorme talent beschikt. Kortom Progressive City is erg verheugt om hem te mogen ontvangen.

Maar dat is niet alles, want verder staat Frank Juncaj ook op het menu, hij is beter bekend als de uit Detroit afkomstige 3000, die met zijn label Mo-Tech zich onderscheidt in de wereld van techno. Hij produceert eigenzinnige tracks, met veel Balkan en Midden-Oosterse invloeden. Ook maakte hij gedurende zijn loopbaan een deel uit van het illustere Detroit-gezelschap, Underground Resistance. Zijn discografie telt inmiddels 4 langspelers. In April verscheen zijn laatste, waarop hij wederom zijn liefde voor Detroit verklaart en laat daarmee horen dat goede techno nog wel degelijk bestaat.

Progressive City @ The Beach resident Niels van Mil is er uiteraard weer bij en verzorgt samen met Reza Athar, het publiek al in de vroege middaguren van muziek. Met veel diepe, soulvolle, en funky platen zorgen ze ervoor dat de mensen al in de middag, in stemming komen. Entree van dit spektakel bedraagt 0 euro, ja je hoort het goed: het feest is gratis te bezoeken, wees er dus bij.

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 41608, 62962}
Dj3000 (H) Vette sheisse!