Partyflock
 
­ Nederland

Omar S en Rahaan te gast bij Dekmantel in de Paradiso

gepubliceerd door , op
Omar S en Rahaan te gast bij Dekmantel in de Paradiso
29 juni 2009
FeestDekmantel · Invites Omar S
Datumvrijdag 10 juli 2009
LocatieParadiso Site
Met inmiddels ruim 50 feesten op het CV heeft Dekmantel een sterke naam opgebouwd voor alles wat kwaliteit house, techno en disco beslaat. Vrijdag 10 juli staat er een zomereditie in de Paradiso gepland waar smaakmakers uit de twee muzikale wereldsteden voor worden overgevlogen. Detroit stuurt Omar S, Chicago wordt vertegenwoordigd door Rahaan.

Het is zeer veilig om te stellen dat Alex Omar Smith inmiddels een plek in de absolute voorlinie van de vernieuwende dance heeft afgedwongen. Zijn eigen producties gaan hand in hand met zijn media uitingen, daar ze direct, rauw en ongewoon ongepolijst van karakter zijn. Op het FXHE label verschenen duizelingwekkende klappers zoals "Psychotic Photosynthesis", The Further You Look, The Less You Will See" en "Just Ask The Lonely". Ook verscheen onlangs zijn Fabric mix cd waarvoor hij uitsluitend eigen tracks verkoos omdat hij werk van anderen niet of nauwelijks voelt. Grote woorden, maar duidelijk moge zijn dat Omar S "the real deal" op tafel brengt. Dekmantel geeft hem drie uur lang de tijd in de grote zaal.

Binnen een termijn van een jaar, beleeft gastartiest nummer 2, optreden nummer 3 bij Dekmantel: Chicago's disco don Rahaan heeft zich in een mum van tijd opgewerkt naar de plek van absolute publieksfavoriet bij de eigen aanhang. Er is inmiddels genoeg gezegd, geschreven (of geschreeuwd) aangaande de beste mans kwaliteiten, maar het staat als een paal boven water dat daar waar hij de decks beroert er een kneiterharde chaos ontstaat. Rahaan deed iedereen voor het eerst verstelt staan bij het Dekmantel debuut in de Paradiso en hij bevestigde de hooggespannen verwachtingen tijdens de twee-jarige jubileums editie. Ditmaal draait hij maar liefst van het begin tot aan het einde in de kelder, die voor de gelegenheid tot onherkenbare Amerikaanse basement wordt omgetoverd. Haal uw harnas uit de kast!

Dekmantel frontmannen Casper Tielrooij en Thomas Martojo completeren zoals altijd het geheel. Met overvolle festivalagenda's, een geolied boekingsbureau en een nieuwbakken platenlabel lijkt ook deze opmars almaar voort te duren.

De kaarten voor deze zomereditie kosten slechts 12,50 euro exclusief het daglidmaatschap, en zijn in de voorverkoop beschikbaar bij Ticketservice (online) en Rush Hour. De avond start om 12 uur middernacht maar allen wordt aangeraden ietsje vroeger te komen om de welbekende bezoekersrijen voor te zijn.

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 95822, 39766}
Eindelijk Omar S! (y)
 
:lol: dacht het om omar santana ging :P
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 29 juni 2009 om 14:12:
dacht het om omar santana ging
 
Artiest Kadiks
Omar S --> BOoOM!