Partyflock
 
­ Nederland

Sunset to sunrise night

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 11 juli vindt de eerste Sunset To Sunrise Night plaats in de bekende Leeuwarder discotheek “Rock It / 058 Podium”. In juli 2008 werd het Sunset To Sunrise label opgestart door Melle Bakker (Setrise) en deze maand komt alweer de 22ste release uit onder het jonge Nederlandse trance platenlabel. Daarnaast weet de radioshow “Sunset To Sunrise Session” over de hele wereld luisteraars te trekken en wordt het inmiddels in 24 landen uitgezonden. Nu voor het eerst een labelnight waar de Sunset To Sunrise artiesten live zullen optreden.

Aan de Sunset To Sunrise producers Platen & Clarks de eer om de eerste labelnight te openen. Platen & Clarks zijn één van de aanstormende talenten onder het Sunset To Sunrise platenlabel. Deze avond zullen zij het publiek ook overtuigen van hun deejay-skills. Om middernacht wordt de dj-booth overgenomen door Kay Wilder. Kay Wilder duikt steeds vaker op in de line-ups van grote evenementen als Dancetour, Royals en Sunset Summerdance. Eerder dit jaar was Kay al te gast in de Sunset To Sunrise Session radioshow en op het moment werken Kay en Setrise samen aan enkele nieuwe producties. Vanaf 02.00 uur zal de Sunset To Sunrise Session gastheer, Setrise, zelf ‘acte de presence’ geven. Setrise ontplooid zich op dit moment als deejay en producer. Daarnaast is hij ook nog eigenaar van het platenlabel “Sunset To Sunrise Recordings”. Met zijn jonge leeftijd geeft hij absoluut een nieuw betekenis aan het woord ‘talentvol’. De avond wordt waardig afgesloten met een speciale back2back sessie door Setrise en Kay Wilder.

Ontdekt waar de sound van het Sunset To Sunrise platenlabel en radioshow voor staat en laat je overtuigen. De avond wordt opgenomen door Deep FM en zal daarna op een Later tijdstip via de radiozender uitgezonden worden. De entree op de avond bedraagt 5,- euro. De eerste Sunset To Sunrise Night wordt gehoudenin de voormalige Rock It aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden.

1 opmerking

Nice, maar ff wat te ver weg voor mij :O...