Partyflock
 
­ Nederland

Pussy Club
2 Hard 2 handle

gepubliceerd door , op
Pussy Club
6 mei 2009
FeestPussy Club · 2 Hard 2 Handle
Datumzaterdag 27 juni 2009
WinactiePussy Club actiegesloten
LocatieSans Souci Site
Na de allereerste zeer goed bezochte en spectaculaire editie van 11 april kan een tweede editie van dit tikkeltje brutale en sexy concept toch niet uitblijven toch? Op 27 juni staat Sans Souci dan ook wederom in het teken van zinderende hardcore, hardstyle, happy hardcore en early rave. Onder het mom van ‘het oog wil ook wat’, mag je weer de meest sexy en hete dance acts verwachten.
Sans Souci haalt op deze avond dan ook alles uit de kast om de spannende en geladen Pussy Club sfeer zo goed mogelijk naar boven te laten komen. Uiteraard wel met een rauw randje.

Deze keer zullen twee hardcoreveteranen van het eerste uur het podium bestijgen. Twee dj’s die gezamenlijk meer dan 3000 optredens op hun namen hebben staan. Over wie hebben we het hier? The Darkraver en Buzz Fuzz! Laatstgenoemde draait al jaren mee en wordt gezien als één van de grondleggers van de hardcore. Zijn partner in crime op deze avond, Steve Sweet, alias The Darkraver, past natuurlijk als geen ander in de Pussy Club formule. Al jaren staat hij bekend als een onbetwiste vrouwenliefhebber die voor en na zijn optredens graag even de tijd neemt voor het vrouwelijk schoon!

Ook de rest van de line-up liegt er niet om. Niemand minder dan Vecino, Diabolic, Diz-u, Dizzy, Dualdriven en Thrillseekers reizen op deze avond af naar Berlikum! Ook hier is MC Drip weer aanwezig om de avond op zijn geheel eigen wijze vocaal te ondersteunen.

11 opmerkingen

Wel lkkre line-up mischien maar ff kijkeng :D
oke dan lijkt me egt helemaal te gek :D
bale zal wel een leeftijd grens aan zitte
Zeker weer van de party :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1749, 1988}
Werkzaam bij Sans Souci
Artiest Drip
Wordt een knal feest mensen , we hebben er zin aan! :)
100% aanwezig Sans Souci, dikke dj´s, top tent, en uber geluid!!!!:)
Artiest Tim-E
Vorige editie ook super, succes!
Uitspraak van Kardinaal op maandag 22 juni 2009 om 20:45:
en uber geluid!!!!:)

Het is gewoon niet in woorden te omschrijven :D:D
laatste aanpassing
 
:)
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
Lucy Pinder :kwijl:
gaan weer ff knalluh siebe (Y)