Partyflock
 
­ Nederland

Dutch Gathering maakt eerste namen line-up bekend met een historisch voordelige Early Bird actie

anoniem gepubliceerd op
Ministry of Entertainment, de entertainment organisatie uit Eindhoven, bekend van de club avonden Latin Brutality & ElectroCute in de Effenaar in Eindhoven en 013 in Tilburg, maakt zojuist bekend dat de early bird actie van de tweede editie van Dutch Gathering Outdoor op dinsdag 22 juni zal starten.

Dutch Gathering Outdoor zal plaatsvinden op het recreatieterrein de De IJzeren Man te Eindhoven op 22 augustus 2009 van 11:00 uur tot 23:00 uur!

Dutch Gathering werd tijdens de eerste editie ontdekt door 3500 enthousiaste house liefhebbers. Dutch Gathering dat vorig jaar bij vrijwel alle bezoekers de boeken inging als “het outdoor event van de lachende mensen”, werd geroemd om de ongedwongen sfeer,de goede muziek, een verassend sterke line-up en niet te vergeten de lage prijs. Deze positieve impuls moet dit jaar leiden tot één van de mooiste outdoor feesten van het jaar.

Op diverse sites wordt al weken druk gespeculeerd over Dutch Gathering 2009. Hoe gaat de line-up eruit zien? Wat gebeurt er met het terrein qua opzet? Komen er weer internationale namen? Hoewel op dit moment nog niet op alle vragen een antwoord kan worden gegeven, stelt de organisatie alles in het werk om deze editie te verbeteren en daarmee Dutch Gathering 2008 te overtreffen, maar tegelijkertijd de sfeer te waarborgen.

Er zal dit jaar meer aandacht besteed worden aan de aankleding van de locatie. Op het strand wordt een tropische ruimte gecreëerd waar de Latin Brutality stage gebouwd wordt. De ElectroCute stage bevindt zich dit jaar niet aan het pand van de ijzeren man,deze wordt opgebouwd op het terrein van het zwembad waar een intiem plekje wordt opgezet voor de ware electro liefhebber. Nieuw dit jaar is, een stage met een voor Dutch Gathering nieuwe muziekstroming. Hier zullen ondermeer The Partysquad en veel urban/eclectische DJ’s rocken.

En dan misschien wel het belangrijkste: de line-up.

De organisatie is druk bezig om de laatste hand te leggen aan de boekingen en het is nog maar een kwestie van enkele dagen/weken voor deze compleet is. Eerder werd al bekend gemaakt dat de Amerikaanse Steve Aoki dé live Act van het moment, Radio Slave Verenigd Koninkrijk, en Dennis Ferrer Verenigde Staten hun opwachting zullen maken in Eindhoven. Daarnaast is men rond met Michel de Hey, Mastiksoul Portugal, Benny Rodrigues, Don Diablo, Yamani & Mirwais en nog vele andere. Natuurlijk mag de Duitse electro god en verassing van vorig jaar: DIM (Boys Noize) niet ontbreken. De organisatie streeft er naar om de volledige line-up voor medio juli bekend te kunnen maken.

Ben je van plan om naar Dutch Gathering Outdoor te gaan, dan biedt Ministry of Entertainment je de mogelijkheid om via de early bird actie voordeliger een kaartje te kopen.

Vanaf 22 juni t/m 29 juni zullen de eerste 500 kaarten verkocht worden voor een historisch lage prijs van € 12,50 (ex. Fee). Vanaf 30 juni t/m 6 juli zullen de volgende 500 kaarten worden verkocht voor € 15,00 (ex. Fee). En vanaf 7 juli t/m 14 juli zullen de laatste 500 actie kaarten verkocht worden voor € 17,50 (ex. Fee).

Let op: deze actie start op 22 juni en eindigt op 14 juli.

Net als vorig jaar kiest de organisatie voor een aantrekkelijke prijs en zal de reguliere verkoop op 15 juli van start gaan. De prijs voor een kaartje is dan € 22,50 (ex. Fee). Met een mix van welbekende nationale en gerespecteerde internationale DJ’s op een top locatie moet Dutch Gathering voor de 2e keer op rij het festival van Eindhoven worden.

Net als vorig jaar hebben we wederom goed weer en mooie mensen besteld. Kaarten zijn verkrijgbaar via Timoco, BelCompany-winkels en bij alle outlets van Primera. Uiteraard kun je Timoco-tickets ook bestellen via www.dutchgathering.nl. Houdt de site (www.dutchgathering.nl) goed in de gaten voor meer info!

As we gather for the love of Dance.....

11 opmerkingen

de eerste editie ontdekt door 3500 enthousiaste house liefhebbers

hahaha! nou ik ben even wezen kijken en het totaalplaatje was een handvol bedroefde gezichtjes..
3500, gedeeld door 10, daar de wortel van + 1,3 persoontje bedoelen ze denk ik..:S
Uitspraak van BingoBall op zondag 21 juni 2009 om 14:43:
hahaha! nou ik ben even wezen kijken en het totaalplaatje was een handvol bedroefde gezichtjes..
3500, gedeeld door 10, daar de wortel van + 1,3 persoontje bedoelen ze denk ik..

hahaha idd :P
sloeg vorig jaar nergens op was dat ik met de juiste mensen wa en het wel gezellig was maar er werd kut gedraaid terrein zag er niet uit! Laten we het dan nog maar niet over stage hebben :/

Nee niet nog een keer 8)
Uitspraak van BingoBall op zondag 21 juni 2009 om 14:43:
de eerste editie ontdekt door 3500 enthousiaste house liefhebbers

hahaha! nou ik ben even wezen kijken en het totaalplaatje was een handvol bedroefde gezichtjes..
3500, gedeeld door 10, daar de wortel van + 1,3 persoontje bedoelen ze denk ik..

Tellers liegen niet en liever een stuk minder mensen en toffe sfeer, want dat is tegenwoordig ook ver te zoeken! ;)
Uitspraak van BingoBall op zondag 21 juni 2009 om 14:43:
handvol bedroefde gezichtjes..
3500,

Handen in de lucht en mooie gezichtjes zou je bedoelen :P




Chuckie is de bom! Super afsluiter van een relaxt feestje!
laatste aanpassing
Kaartje binnen!
laatste aanpassing
goldjune hier hoef je niet over na te denken.We gaan net als vorig jaar weer helemaal los op DG.
Onze party crew is er weer bij , heb je de eerste namen niet gezien.dat gaat zeker het feest van het jaar worden

dit gaan we zeker niet missen !
Dit is zeker een optie :D
.
laatste aanpassing
goldjune en silveraugust, beide aangemeld op 21 juni met geen vriendjes.
ff negatieve reacties de kop indrukken organisatie?
Lekkere lijn omhoog!! Vorig jaar zeer goed bevallen dus dit jaar ben ik er zeker weer bij!!!!!
De Eerste 500 Early bird tickets bijna Uitverkocht!!!



De 500 exclusieve early-bird actie tickets van 12,50 (ex fee) zijn bijna uitverkocht. Deze zijn nog te verkrijgen tot maandag 29 Juni 00:00 uur. Iedereen die bij Dutch Gathering aanwezig wil zijn wordt aangeraden gebruik te maken van deze ticket actie met voordeel wat oploopt tot wel 15 euro. Ga snel voor deze tickets naar de Ticket shop of koop deze bij een van de BelCompany-filialen


LET OP!!

tot 29 juni 00:00 uur 12,50 (ex. Fee).

Vanaf 30 juni t/m 6 juli zullen de volgende 500 kaarten worden verkocht voor € 15,00 (ex. Fee).

En vanaf 7 juli t/m 14 juli zullen de laatste 500 actie kaarten verkocht worden voor € 17,50 (ex. Fee).

Net als vorig jaar kiest de organisatie voor een aantrekkelijke prijs en zal de reguliere verkoop op 15 juli van start gaan. De prijs voor een kaartje is dan € 22,50 (ex. Fee).