Partyflock
 
­ Nederland

Touch @ the Sea
Laatste nieuwsfeiten en timetable

gepubliceerd door , op
Aanstaande zondag, 21 juni 2009 gaat de good-feeling beachparty om 14.00 uur weer groots losbarsten bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal aan Zee. Deze super locatie zal voor 1 dag weer een wereld vol met verrassingen, bijzondere en creatieve ontmoetingen zijn. Nieuwe contacten worden gelegd en vriendschappen worden gemaakt. Laat de wind door je haren waaien en geniet van het prachtige uitzicht over de Noordzee. Snuif de zilte zeelucht op en zie met het blote oog de ondergaande zon, want de weersvooruitzichten zijn voor de zondag goed. Touchfeesten zijn inmiddels een begrip in partyland en weten feesten neer te zetten voor een strakke prijs. Geniet van de alleen maar leuke en mooie mensen, een line-up om van te smullen, de vette locatie, een fotoshootarea, bijzondere verrassingen en ontmoetingen. Al direct bij de entree op de rode loper beleef je het gevoel dat je echt welkom ben. Touchgirls staan klaar om alle gasten te begeleiden, want iedereen is VIP en zij zullen jou het gevoel geven dat jij er echt toe doet. Er komt entertainment, dansers, een echte modeshow van www.clubwear.nl, tarotkaartenlezer, healers en massage en natuurlijk ontvang je bij het vertrek een warme goodbye hug. De vvk prijs is slechts 15 euro maar sluit vrijdag om 20.00 uur. De deurprijs is 20 euro geworden. Er zijn, in tegenstelling tot vorige berichten, geen lockers.

Vertrouwd gevoel
Touchfeesten hebben altijd iets bijzonders. Ditmaal kan je je laten healen, voor het eerst op een dance-event en er komt een heuze wig-wam, waar je speciaal voor jou tarotkaarten kan laten leggen. En ook zij zullen er weer zijn de zeemeerminnen, de dansers en natuurlijk de twee vaste grote sterren die zo perfect passen bij de feesten van Touch Events: Santito en dj San! En dit keer ook weer een van de sterren van Armada: ElSandro, de man die vaak met Armin van Buuren in de line-up staat. Roch, de organisator van 'Tiësto for us by us' beleeft zijn 1e grote strandfeest en stond onlangs in een bomvolle Marcanti samen met Tiësto en binnenkort met Marco V (Club Monza) en wederom met Tiësto op Ibiza. Op het podium zal de beeldschone Mai niet ontbreken, het vocale boegbeeld van Touch Events. Haar warme klanken zullen menigeen ook deze dag weer in vervoering brengen.



Vol verrassingen
Een Touchfeest zonder verrassingen is geen Touchfeest. Rockster Jerry Given gaat de grote verrassing worden, want inmiddels heeft hij in 1 jaar 115.000 cd's verkocht, werkt o.a. samen met grote producers van o.a. Celine Dion, Backstreet Boys en Nsync, maar in de dancewereld is hij nog de grote onbekende. Deze dag komt hij met 3 trancenummers, geproduceerd door San (Fektive). Kijk eens op www.jerrygiven.com wat deze rockster voor ons in petto heeft. Andere grote namen zijn: Mike S, Mathon, Block & Crown, Alberto V en de drie jonge talenten: Miss J, Marcel Gieskes en Joia Vita. Een bijzonder moment zal tenslotte Bas & Ram zijn met hun allerlaatste 2 uur durende beachoptreden als duo. Touch Events is bijzonder trots om dit bijzondere moment met hun te kunnen vieren.

De definitieve timetable voor aanstaande zondag:

Area 1
14:00 - 15:00: [=Miss J] (Sleazers/Kotb)
15:00 - 17:00: ElSandro (Armada)
17:00 - 19:00: San (www.djsan.com / Fektive)
19:00 - 19:05: Mai
19:05 - 21:00: Santito (resident Touch Events/Fektive)
21:00 - 22:30: Mike S (Pleasure Island/Crazyland)
22:30 - 23:00: Joia Vita (o.a. Royal Splash)

Area 2
14:00 - 15:00: Marcel Gieskes (premiere!)
15:00 - 16:30: Alberto V (o.a. Crazyland)
16:30 - 17:30: Miss J (Sleazers)
17:30 - 19:00: Block & Crown (o.a. AStA/Club WIJ)
19:00 - 20:30: Roch (Tiësto for us by us, Privilege - Ibiza)
20:30 - 22:30: Bas & Ram (o.a. Trance Energy/Freaxxshow)
22:30 - 00:00: Mathon (sp) (o.a. Exceptionnel)
Live: Mai

Lees meer op www.touchevents.nl

4 opmerkingen

Nog 2 naggies slapen en dan gezellig naar het strand toe :)
Zo'n zin in!
Leuke tent! Van't zomer maar weer eens naar toe.
 
Hmm.. word weer een gaaf feestje.. zeker van de partij.. :woep: