Partyflock
 

Bloomingdale XXL

gepubliceerd door , op
Zon, (ro)zee en strand. Nippend uit een plastic bekertje, terwijl de laatste zonnestralen het zand opwarmen en deze gloed zich kleurrijk op het water reflecteert. Slipper dragend, waarbij de houten vloer sterk op proef gesteld wordt en Hollandse draaihelden de zomerse melodieën uit hun platentas vissen. De sfeer bereikt haar zoveelste hoogtepunt en dus worden lange rijen aan de bar en de beperkte loopruimte voor lief genomen. Een zomerse zondagavond op het Bloemendaalse strand: een ware cultuur die ook anno 2009 onmisbaar blijkt!

Bloomingdale XXL
Men neme een handvol getalenteerde deejays, gemengd met een sfeervol gevulde beachclub, rijzende temperaturen en waarbij de rosé rijkelijk vloeit. Al moeten we officieel nog een paar weken wachten, de zomer is gevoelsmatig al flink van start gegaan en zo heeft het strandseizoen op Bloemendaal te Overveen de toon alvast gezet. De prestigieuze strandclub Bloomingdale was herhaaldelijk tot de nok gevuld en ook in de junimaand staat zij klaar voor alle zon-, zomer- en houseliefhebbers.

De gemeente van Overveen is net als jij overtuigd en geeft Bloomingdale voor de tweede maal toestemming om op zondag 14 juni breed uit te pakken met een binnen- en buitenpodium. Onder de noemer Bloomingdale XXL maakt de prestigieuze beach-locatie voor de tweede maal het XXL als thema meer dan waar en ligt het zomerse genot zowel binnen als in een speciaal ingerichte buiten area voor het oprapen!

Bloomingdale XXL Artists
Met een groots aanbod in de programmering, wordt jouw zondag vanaf 16:00 tot 00:00 muzikaal voorzien door onder andere het onverslaanbare Dirty Dutch icoon Chuckie, de onmisbare strandkoning Ricky Rivaro, het magische duo Sunnery James & Ryan Marciano die nog steeds ieder versteld doen staan van hun kennen en kunnen en één van de meest behendige dames achter de draaitafels: Carita La Niña. Aangevuld door de opzwepende vocalen van Zawdi MC MC, nemen de sexy danseressen van Jewelz Agency op hun beurt de zomerse zwoelheid voor rekening.

Tickets
Tickets kosten slechts 10 Euro (ex fee) in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij alle Free Recordshops of via www.bloomingdaleaanzee.com. Zorg dat je er snel bij bent om vaker voorkomende teleurstellingen aan de deur voor te zijn!

Little joy becomes a great experience at Bloomingdale XXL

4 opmerkingen

Hey Gestolen discoballen, kijk er maar eens naar dame.

Zijn de ballen van Frank Voutloos.

Beter goed gejat, jammer dat ze slecht gejat zijn :(
 
inderdaad :o
Uitspraak van Versteeg op vrijdag 12 juni 2009 om 18:29:
Beter goed gejat, jammer dat ze slecht gejat zijn

Alleen kritiek geven als je het zelf beter kan hè... ;-)
Dan kan ik jullie blij maken dat de tickets NIET bij de FRS verkocht worden