Partyflock
 

Summerlake Outdoor Festival

gepubliceerd door , op
Het Nederlandse festivalseizoen 2009 moet grotendeels nog beginnen en organisatie First2Dance denkt al aan de afsluiting!? Op zaterdag 19 september organiseert First2Dance voor het derde achtereenvolgende jaar het inmiddels zeer succesvolle Summerlake Outdoor Festival. Het voormalige defensieterrein in het oude stadshart in Woerden is van 12:00 tot 23:00u het toneel voor een groot aantal (inter)nationale headliners binnen de muziekstromen electro, groove, house, progressive, techhouse en trance. Diverse DJ's, live-acts en andere leuke dingen maken dit tot dé afsluiting van het festival seizoen 2009.

Industrieel erfgoed
De opzet van het festival heeft de afgelopen twee jaar mede gezorgd voor het doorslaande succes van het festival. Het festivalterrein bestaat uit een volledig verhard terrein met oude verlaten hangars waar vroeger een wasserij van defensie huisveste. Het terrein ligt midden in het stadshart van Woerden, op 5 minuten loopafstand van het station. Organisatie First2Dance koos wederom voor deze met waterpartijen omsloten locatie vanwege het underground karakter en de industriële sfeer. Tussen de oude gebouwen worden twee outdoor area’s gecreëerd. Het zal de laatste keer zijn dat het festival op dit terrein wordt gehouden want in 2010 wordt het terrein gesaneerd en gebruikt voor woningbouw.

Club spirit in de buitenlucht
Maar voordat het zover is wordt het nog één keer knallen op deze top locatie. De locatie en indeling van het terrein moeten zorgen voor een ‘club gevoel’ onder de ruim 3.500 bezoekers die men dit jaar verwacht. De organisatie wil met het festival blijvend opvallen tussen de vele massale evenementen. Zo biedt het festival de gecontracteerde DJ’s de ruimte om op dieper vlak de persoonlijke muzikale voorkeur uit te dragen. First2Dance biedt een podium waar zonder belemmering kan worden geëxperimenteerd. Artiesten als Funkerman, Benny Rodrigues, Lucien Foort, Sidney Samson, Erick E, Bolier, Dazzle, Jochen Miller en Cosmic Gate hielden de ‘vibe alive’ op eerdere edities. Ook dit seizoen komen er een aantal zeer speciale acts langs voor een knallende afsluiting van het Nederlandse festival seizoen 2009.

Betaalbaar slotfeest
Nog voor de officiële voorverkoop start zijn de hele maand juni een gelimiteerd aantal Early Bird tickets te koop voor slechts € 15,00. Iedereen die zeker wil zijn van een ticket voor 'the Closing of the Festival Season' kan nu alvast kaarten bestellen via www.summerlake.nl (online shop) of via de filialen van de Belcompany en Free Record Shop.

5 opmerkingen

 
Ben benieuwd naar de line up
ik ook
wel mooi hoe ze de locatie omschrijven haha
ik zie dat heel anders
hahahaha idd!!

daar wil je dus echt niet gezien worden als een stel josties
Uitspraak van permanent verbannen op maandag 8 juni 2009 om 12:14:
Ben benieuwd naar de line up

Ik niet, vind em niet zo spectaculair
 
weetje van vorig jaar erbij :cheeR: