Partyflock
 
­ Nederland

Technation
Techno zonder concessies

gepubliceerd door , op
Baal je ook zo van je skinny jeans? Zit je haar de laatste tijd niet helemaal lekker, heb je je tentamens verknald, maak je er een zooitje van op je werk of is je geld op om nieuwe patta’s te kopen? Geeft niets.. Vrijdag 12 juni is er weer Technation in Zonder Concessies om alle zomerstress van je lijf te dansen!

Het recept begint inmiddels bekend te worden. Een avondje zonder moeilijke concepten en dikdoenerij. Techno zonder concessies, techno zoals het bedoeld is. Hippe shit en rollende bassen, dat is wat je kan verwachten. De fijnste klanken speciaal om jouw gehoor te teisteren.

Ook dit keer zijn een aantal van Nederlands meest vooraanstaande strakke-ballen-techno dj & producers gestrikt. Niemand minder dan Bas Mooy en Ritzi Lee zullen je deze avond tot onvergetelijke hoogtes stuwen. Uiteraard figuurlijk want Technation zal dit keer gewoon weer plaats vinden in de underground kelder op de Kruiskade in Rotterdam. Local hero Joe Manish, 'jeugdig' talent Mike Scott en organisator Randoman gaan hun best doen de avond van een passende opbouw te voorzien.

Bas Mooy
Bas Mooy is een druk baasje. Met zijn Strictly Techno feestjes, Audio Assault label en vele performances in binnen en buitenland is deze sympathieke Rotterdammer haast niet meer weg te denken uit de techno scene. Uiteraard staat hij deze zomer ook weer geprogrammeerd op Nederlands meest aansprekende technofestival Awakenings. Na Technation vliegt hij direct naar Italië om op Maximal festival op te treden. Ondanks deze drukke agenda heeft Bas een gaatje kunnen vinden om op Technation op te treden. Van Bas Mooy wordt maar één ding verwacht en dat is dat alle remmen los gaan.

Ritzi Lee
Met optredens op Switch, Adhd sessions, Re-action, Planet Rose en Awakenings timmert Ritzi de laatste tijd hard aan de weg. Voor het betere rag en smijtwerk ben je bij Ritzi dan ook aan het juiste adres. De man met voorliefde voor bliepjes, hihatjes en 909’s gaat met wiskundige precisie deze avond tot een onvergetelijk einde brengen.

Joe Manish
Niet voor het eerst en zeker niet voor het laatst. De man met een voorliefde voor sferische geluiden zal Technation wederom verblijden met een orgastische set. Een genot voor het gehoor, Joe neemt je mee in zijn trip en laat je niet los voordat hij de laatste klanken uit zijn software heeft geperst.

Mike Scott
Eeuwig-jeugdig-talent, en Technation fan van het eerste uur, Mike Scott zal deze avond zijn opwachting maken. Wil je niets van Mike missen kom dan vroeg, Mike zal de avond openen.

Randoman
Aan Randoman de eer een brug bouwen tussen de sferische geluiden van Joe Manisch en de pompende beats van Bas Mooy.

Let op!
Technation zal plaatsvinden op de oude locatie van Zonder Concessies. Westkruiskade 26. Dus niet meer in voormalig De Beurs maar aan de overkant.

Technation wordt georganiseerd door JMR in samenwerking met Barkode. JMR organiseert onder meer de grootste en langste Dance Parade van Europa, namelijk de Fit For Free Dance Parade.

Future Circus - Technation & Dub Invaders
Vrijdag 10 juli gaat er iets speciaals gebeuren in Rotterdam. Reserveer deze dag alvast in je agenda en houdt Partyflock goed in de gaten!

8 opmerkingen

hahaahahahahaha weat een persbericht

geniaal
gekke shit ouwe

ga jullie zien de 12de

en de 10de van july beetje jammer dat ik dan de techno zaal moet gaan verlaten
voor de dubshit

ping pong
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
lekker bezig !
 
jammer dat het in Rotterdam is ;(
dikke line-up!
Techno zonder concessies, techno zoals het bedoeld is.

hulde

ben erbij :)