Partyflock
 
­ Nederland

Shoot me, I'm famous

gepubliceerd door , op
Shoot me, I'm famous in Off_Corso staat weer op het punt van losbarsten! En net zoals in de voorgaande maanden staat er uiteraard ook op zaterdag 6 juni aanstaande weer een fantastische line-up voor je klaar met daarin alleen maar geweldige top-dj’s die weten hoe ze een zaal moeten rocken! Onder aanvoering van MC Miss Bunty kan je in de grote zaal he-le-maal los gaan op Gregor Salto, Skitzofrenix, Jeroenski en Groovenatics.

Kledingmerk Roffa zal zowel in het spannende kelderzaaltje als in de grote zaal het entertainment verzorgen! Roffa is het geesteskindje van de (uiteraard) Rotterdamse ontwerper Berry Dijkstra. Roffa is rauw, stads, hard als een stoeptegel en in het leven geroepen om de mooiste havenstad ter wereld te promoten. In de duistere kelder is er plaats voor maar liefst 30 mensen die niet alleen van de shows van Roffa kunnen genieten, maar ook nog eens uit hun dak kunnen gaan op de beats van dj Victor From Miami.

Natuurlijk kan je ook in de altijd gezellige lounge van Off_Corso terecht voor erg lekkere muziek, gebracht door Ron Wood en Marrichino. Ron Wood is bekend van zowel zijn kledingzaak Sister Moon als zijn populaire Funk Me avond. Marrichino is het alter-ego van styliste Margareth West, die ook nog eens twee erg succesvolle kledingwinkels in Rotterdam heeft. Deze Rotterdamse toppers zullen gaan zorgen voor een eigenzinnig en kwalitatief geluid: van funk tot house, van disco tot hiphop, alles zal de revue passeren in de ongetwijfeld bomvolle lounge!

Off_Corso is een unieke multimedia locatie in het hartje van Rotterdam. In deze fraaie club op de Kruiskade komen audio, video, belichting en cultuur samen. Het resultaat van deze combinatie levert een fantastische plek op waar je kunt dansen, drinken en socializen. Ondanks de vaak moordende concurrentie van nieuwe clubs die de kop op steken, zoals in het verleden bijvoorbeeld Las Palmas, Villa Thalia en Now&Wow, handhaaft Off_Corso zich al jaren als toonaangevende club in Rotterdam en Nederland. De diverse awards en nominaties spreken voor zich.

Kaarten voor Shoot me, I'm famous! zijn voor 12 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via www.voorverkoop.net en Sister Moon op de Nieuwe Binnenweg. Meer informatie over Shoot me, I'm famous is te vinden op www.mawparty.nl

3 opmerkingen

Ik heb kaarten voor Shoot me i'm famous in off Corso op 6 juni te koop. Het zijn 4 kaarten. Bieden vanaf 5 euro per kaart

E-mail: MszCynthia@gmail.com om te bieden.

Groetjes

Angell
Dark Angell moet wel diep in de crisis zitten als ze haar vrijkaarten voor 5 euro (!) per stuk wil
verkopen. ;-)