Partyflock
 
­ Nederland

Superstars

gepubliceerd door , op
Superstars
20 mei 2009
FeestSuperstars · We Love House Music
Datumzaterdag 13 juni 2009
LocatieThe Power Zone
Voor alle mensen die zich een superstar voelen komt er weer een nieuwe editie van Superstars aan! Zaterdag 13 juni is het zo ver, natuurlijk weer in The Power Zone. Zoals bij elke Superstars is er weer een dikke line-up samengesteld om jou te vermaken met de beste en lekkerste house. Wanneer je even uitgedanst bent, kun je genieten van een lekkere cocktail uit de cocktailbar terwijl je je laat vermaken door Superstars special entertainment.

Crunc brengt je deze keer een festival-achtige line-up;
Sunnery James & Ryan Marciano, die zowel nationaal (Dirty Dutch, Luxurush, Latin Village Festival) als internationaal (gigs in o.a. Dusseldorf, Barcelona, Salou) bekenden zijn in de house scene. Dit duo zal de avond vullen met hun deep, funky house sound. Erick E. Deze godfather van de house scene heeft alles al gedaan en mee gemaakt. Deze Superstar mag natuurlijk niet ontbreken, Marc Benjamin, het vaste gezicht van Superstars, met zijn uplifting house sets is hij bezig aan een internationale doorbraak. Ook is Shermanology van de partij. Dit duo, bestaande uit Andy Sherman & Dorothy Sherman, zorgen met hun indrukwekkende performence skills iedere keer weer voor 100% entertainment! One2mny zorgt voor een energiek optreden met house-flavours, Groove beats, Latin Funk en Deep- en Techsounds.

Wie de allereerste Superstars CD heeft weten te bemachtigen weet dat One2mny keihard los gaan betekend, Tom Boye, is afkomstig uit Noorwegen en sinds 2002 woonachtig in Nederland. Zijn dj sets zijn heel breed van deep sexy house tot uplifting house. Tom Boye heeft in clubs gedraaid in landen, naast Nederland en Noorwegen, als Engeland, Spanje, Griekenland, Thailand en Turkije. Ook “the man with the funky energie” Eduardo Ramirez weer van de partij. Hij draait een mix van funky latin house. Met zijn enthousiasme en energie achter de decks laat hij het publiek helemaal los gaan. David Goncalves, bekend van Idols en zijn vocale bijdrage op de track Always & Forever van Chocolate Puma, zal de avond aanvullen met zijn vocale talenten (live). Op het terras van The Power Zone, zal Superstars je zomers verwennen met 3 youngsters; Juvanice, laat zien dat zijn eclectische sounds zorgen voor een ontploffing op de dansvloer in zo goed als alle clubs in Amsterdam. Mike Scot, is met zijn deep, real house sound te vinden in clubs als Home, Panama, Odeon en The Zebra. En de avond wordt compleet door de funky sound van Ramon Rivé.

Wil jij je liefde voor house op een hoger niveau brengen? Bestel dan nu een super trendy “We love house music”-tshirt via de site www.welovehousemusic.nl. Laat aan iedereen zien dat jij een echte house-lover bent! Tickets zijn nu al verkrijgbaar voor 12,50 euro via de voorverkoop op www.crunc.nl. Koop je tickets in de voorverkoop, want op=op en aan de deur ben je 15,00 euro per ticket kwijt. Voor de diva’s (of divo’s onder ons) zijn er weer speciale 4girls only tickets te koop. Voor de mensen die zich even een echte superstar willen voelen zijn er weer VIP tickets en enkele VIP tafels te reserveren. Voor meer info hierover en/of reserveren kun je mailen naar vip@crunc.nl of bellen naar het telefoonnummer +31 (0)35 750 29 67 (office hours). Ook voor de VIP geld, reserveer snel, want vorige editie was de VIP al ruim een week van te voren uitverkocht.

Dress up, look sharp, be a Superstar at Superstars!

1 opmerking