Partyflock
 
­ Nederland

Create Special
Misja Helsloot "All Exclusive"

anoniem gepubliceerd op
Create Special
18 mei 2009
FeestCreate Special · Misja Helsloot "All Exclusive"
Datumvrijdag 26 juni 2009
LocatieSpeakers
Op zijn naam staan maar liefst elf mixcd’s, waaronder ‘In Trance We Trust’ 001 en 007, ‘Forbidden Paradise’ en ‘Trance Nation’. Hij bracht diverse eigen producties als single release uit, van ‘First Second’ in 2002 tot ‘Yellow Poncho’ in 2008. De man remixte vele nationale en internationale trance acts. Hij heeft gedraaid over de hele wereld, van de grootste festivals als Dance Valley en Trance Energy tot en met de intiemste clubs. Zelf is hij eveneens succesvol in het organiseren van trance feesten met Create events. Regelmatig is hij te horen op meerdere radioshows en hij heeft zelfs een exclusieve Airborn Residency bij Transavia. Is het daarmee genoeg voor Misja Helsloot? Nee. Misja Helsloot neemt de volgende stap.

Een enorme stap. Twee enorme stappen! Of eigenlijk drie. Misja Helsloot komt met een artiestenalbum, presenteert een solo event en onderneemt een wereldtour. Create events presenteert: Misja Helsloot - All Exclusive.

‘All Exclusive’, dat is de naam. Want op vrijdag 26 juni 2009 staat hij acht uur lang solo achter de draaitafels van Club Speakers in Delft. Misja Helsloot, de hele Misja Helsloot en niets dan Misja Helsloot. Nooit eerder was zo’n langdurige solo DJ set in deze club te beluisteren. En ook Misja zelf gaf nog nooit zo’n lang en onafgebroken optreden. Het wordt dan ook in alle opzichten een bijzondere en unieke avond. De aankleding en het visuele entertainment zullen creatiever zijn dan ooit. Zoals altijd kan het Create publiek daar zelf een actieve bijdrage aan leveren. ‘Misja Helsloot All Exclusive’ wordt niet iets om naar te komen kijken en luisteren. Het wordt een evenement om te ondergaan! En ook nu kan dat voor een zacht prijsje, daar stapt de organisatie niet van af. Dat deed ze niet toen in december de trance grootheden Alex M.O.R.P.H.. en Aly & Fila deze club volledig op z’n kop zetten, en dat doet ze nu weer niet. De voorverkoop start binnenkort via een nog nader bekend te maken website. En een bijkomend voordeel: een voorverkoopticket geeft tijdens ‘All Exclusive’ recht op een flinke korting op ‘All Inclusive’.

‘All Inclusive’? Jawel.Dit feest is naast de kick-off van de All Exclusive wereldtour tevens de officiële release party van Misja’s debuut artiestenalbum. Een cd die bol zal staan van de samenwerkingen met andere artiesten. En daarom gaat dat album ‘All Inclusive’ heten. Alvast twee exclusieve tipjes van de sluier: het wordt een cd met onder andere Signum, Bolier, Thomas Bronzwaer, Jazper en Sied van Riel. Ook zal het album een compleet nieuwe uitvoering bevatten van Misja’s allereerste single ‘First Second’.

Na de release als gemixte set op cd, zullen de tracks van ‘All Inclusive’ ook als losse nummers beschikbaar komen. Voorafgaand aan de release van het album zal een aantal singles worden uitgebracht, uiteraard voorzien van diverse remixen. Aan het solo event, de tour en het artiestenalbum wordt momenteel nog hard gewerkt, maar de datum voor de releaseparty van het album staat: 26 juni 2009. En Misja zal er staan. Exclusief.

Misja Helsloot is nooit een egoïst geweest. Voor één keer wel en dat wordt het feest van zijn leven. Mis het niet!

Meer informatie op http://allexclusive.misjahelsloot.com

11 opmerkingen

Zeker iets om naar uit kijken ;) nu nog ff kijken of ik vrij kan krijgen !
Goed bezig deze man :D

3 hoeraatjes voor Misja :cheer:

Trouwens, ik mis alleen MC: Marxman in dit nieuwsbericht :O Tis toch niet de minste en zeker een vermelding waard, toch?? (F)
laatste aanpassing
Niet te missen.... :cheer:

Kaartjes al in de pocket!! :D

Nou het album nog..... ;)
laatste aanpassing
--Aanvulling--

Legendarische feesten (wat dat wordt het) verdienen een legendarische gastheer (want dat is het).

CREATE presents
Misja Helsloot All Exclusive


zal worden gehost door niemand minder dan

THE ONE

THE ONLY

THE LEGENDARY



:bounce: MC MARXMAN :bounce:


:cheer:
Ja, ben er bij!!!! Kaartjes hangen mooi op t prikbord in de keuken :cheer:
Uitspraak van =Peter= op dinsdag 19 mei 2009 om 09:47:
Kaartjes

Uitspraak van Kimmetje:lief: op dinsdag 19 mei 2009 om 11:21:
Kaartjes

Ga volgende week kopen.

Ben wel heel erg benieuwd hoe deze avond zal gaan verlopen.

:cheer:
woestig, komt goed B)
 
Maaaaaaaaaan wat een zin!!! :cheer: