Partyflock
 
­ Nederland

Beyond Rotation

anoniem gepubliceerd op
Houseliefhebbers kunnen vrijdag 22 mei hun hart ophalen bij de gloednieuwe clubavond: Beyond Rotation. De Sugar Factory biedt van 23.00 tot 05.00 uur voor het eerst ruimte aan Beyond Bookings, het Amsterdamse bureau dat het management van toonaangevende nationale en internationale dj's en live artiesten verzorgt. Beyond Rotation is een showcase waarbij het bureau laat zien wat het in huis heeft. Beyond Bookings draait door!

Beyond Rotation 22 mei
Vrijdag 22 mei staan er maar liefst vijf dj's en twee mc's op het programma, die met eigentijdse sound back to the roots of house gaan. Deze eerste editie van Beyond Rotation zijn het Jeroenski back2back met Born to Funk, Greg van Bueren, Dekky en Jordy Lishious, aangevuurd door vocalisten Mitch Crown en I/Fan die gezamenlijk de show stelen. Want niet 'het vaststaande concept' bepaalt wat de bedoeling is; tijdens Beyond Rotation krijgen de Beyond Bookings dj's de vrije hand om te draaien wat ze willen, met wie ze willen en hoe ze dat willen.

Beyond Rotation biedt iedere keer een verassend nieuwe line-up, warm en gevarieerd, aangevuld met special acts. Tijdens deze avonden wordt de dj booth bemand door binnen- en soms buitenlandse dj's, allemaal onder het motto: real house music, no sugar added. Vrijdag 24 juli is de datum van het volgende Beyond Rotation feest. Benieuwd naar wie je dan en later dit jaar kunt verwachten in de booth en op het podium? Check: www.beyondbookings.com.

Comic Invasion
Muzikaal gezien wordt er geen water bij de wijn gedaan, maar qua entertainment heeft de organisatie toch wat zoets in petto. De kick-off van Beyond Rotation wordt creatief ondersteund door het gezelschap van Comic Invasion, dat een weekend lang de Sugar Factory infiltreert om live haar kunsten te vertonen. De 22ste vertellen stripjockeys Thommy A, Ckoe en Nozzman (o.a. bekend van zijn cartoons en illustraties in NRC Handelsblad) in kleine hoekjes en op grote schermen inspirerende beeldverhaaltjes, geïnspireerd op live situaties in de zaal en ontsproten uit hun onuitputtelijke fantasie. Denk ook aan portretten op viltjes (leuk voor thuis) en een strip tattoobar. Meer graphics worden vertoond door VJ Candy en VJ Twothirty. In alle hoeken en gaten zal de stripinvasie merkbaar zijn. Niets staat vast en van alles kan gebeuren. Een preview bekijk je hier:

.

Sugar Factory
Kunst in de nacht, jong talent, live acts, interactie tussen performer en publiek, opzwepende muziek, en een intiem podium. In de Sugar Factory kan het allemaal. Al vier jaar lang programmeert deze eigenzinnige locatie een onwaarschijnlijke mix van verschillende disciplines. Bruisende clubavonden als 'Vreemd', 'Electronation' en 'WickedJazzSounds' vonden hier reeds onderdak. De Sugar, zoals het nachttheater aan het Amsterdamse Leidseplein in de volksmond genoemd wordt, is een club waar geëxperimenteerd mag worden.

Anouschka Ehrl, Managing Director van Beyond Bookings en organisator van Beyond Rotation: "We stoeiden al heel lang met het idee om een eigen clubfeest te beginnen. We kwamen in contact met de Sugar Factory omdat we hoorden dat ze op zoek waren naar nieuw bloed, in de vorm van een kwalitatief goede (club)house avond. Een match made in heaven!"

Kaarten voor Beyond Rotation op 22 mei kosten 9,50 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via www.sugarfactory.nl (ticketshop) en bij alle Primera winkels. Entree aan de deur bedraagt 9,50 euro.