Partyflock
 
­ Nederland

Friesland staat op zijn kop tijdens Hemelvaarstdag met Heavenly Outdoor

gepubliceerd door , op
Op donderdag 21 mei presenteert de gemeente Heerenveen in samenwerking met de lokale horeca en initiatiefnemers dj’s Praia del Sol en GDBHeavenly Outdoor’. Dit nieuwe outdoor evenement zal tijdens Hemelvaartdag een van de gezelligste horecastraten van het noorden 8 uur lang op zijn kop zetten. Nationale top dj’s zullen van 16:00 tot 00:00 uur vanaf een te gek podium op de Oude Koemarkt aantreden. Op dit grandioze festijn zijn er bovendien helemaal geen entreekosten. Dat betekent dus de hele middag en avond gratis genieten van de hemelse sounds van de beste dj’s!

Om het feest een hemels gehalte geven heeft de organisatie een zorgvuldige selectie gemaakt voor de line up. Met heel veel trots presenteren zij de nieuwe dj superheld Quintino, welke al furore maakte op grote feesten als Nope is Dope en Dirty Dutch. Met zijn plaat ‘Rap Das Armas’ scoort de jongeman momenteel een wereldwijde hit die alle dansvloeren doet exploderen. In zijn drukke programma heeft hij gelukkig tijd gevonden om zijn hippe beats te laten horen in het centrum van het mooie Heerenveen. Quintino zal er dan ook voor zorgen dat Heerenveen op zijn grondvesten zal trillen.

Naast Quintino is Jamie Westland door de organisatie als tweede headliner uitgenodigd. Nu Di-Rect even in de vrieskast staat heeft Jamie alle tijd om zich volledig te richten op zijn nu al succesvolle dj carrière. Jamie wordt vooral gerespecteerd om zijn muzikaliteit en grote enthousiasme achter de draaitafels welke zeer aanstekelijk werkt op iedere dansvloer. De organisatie denkt dan ook niet dat Jamie enkele moeite zal hebben om het plein van de Oude Koemarkt compleet op zijn kop te zetten met zijn heerlijke sounds!

Om Heavenly Outdoor een zomers karakter te geven zal mede organisator “MR Beach’ a.k.a. Praia del Sol ook ten tonele verschijnen. Tijdens zijn set zullen de palmbomen spontaan uit de grond schieten van de Oude Koemarkt door zijn altijd zeer aanstekelijke zomerse Afro beats. Vergeet je zonnebril en slippers niet tijdens Heavenly Outdoor want Mr Beach neemt een flink portie zomer en zon voor je mee. Ook de andere man achter Heavenly Outdoor, GDB, zal flink zijn steentje bijdragen deze dag zoals hij dat ook altijd doet op zijn succesvolle Houserockers avond in TDF. GDB, door collega’s ook wel ‘de Friese DJ Chuckie’ en ‘de Klaas-Jan Huntelaar van de scene’ genoemd, zal met zijn onnavolgbare mixtechniek en zeer opzwepende draaistijl de Oude Koemarkt daarom ook helemaal op zijn kop zetten. Als dat nog niet genoeg is heeft de organisatie ook de altijd zeer goedlachse Steff da Campo uitgenodigd. Met zijn succesvolle Candy Club feesten en zijn vele dikke releases op zijn eigen label rockt Steff da Campo iedere stage. De organisatie is dan ook trots dat deze Friese held het festijn zal afsluiten met een weergaloos optreden zoals je dat ook van hem gewend bent tijdens Koninginnedag en Bevrijdingsdag in Leeuwarden!

Om ook nieuw talent de ruimte te geven heeft de organisatie dj talenten Punish en E-Hunter vastgelegd. Punish timmert momenteel erg goed aan de weg met zijn Baltimore en eclectic sounds. Hij scoort momenteel wereldwijde hits met zijn remixen. Grootheden zoals Chuckie, Laidback Luke & The The Partysquad draaien zijn remixen helemaal grijs en is bovendien gevraagd om tracks van Laidback Luke en Diplo te remixen. Een ander groot talent uit Friesland isE-Hunter. Menig discotheek in Friesland heeft al kennis mogen maken met zijn geweldige manier van draaien. De voetjes zullen al vroeg van de vloer gaan met deze topper!

Als finishing touch heeft de organisatie MC Martin de Man geboekt. Deze MC van Candy Club en Freakybeatza weet als geen ander hoe je van een feest een super feest maakt.

Kortom, komt allen een kijkje nemen tijdens deze geweldige eerste editie van Heavenly Outdoor. Het enige Outdoor Dance event tijdens Hemelvaartsdag in Friesland!

7 opmerkingen

Lekker, Steff als afsluiter;) Ben er niet bij helaas
Klinkt erg gezellig..! Goed initiatief!!
miss moet ik ook maar eens gaan kijken , normaal is hveen zo dood als wat namelijk , hopelijk brengt dit wat leven in de brouwerij :)
Artiest PRAIA
Wordt zeker een te gek feest! Goed geluid, leuk licht, leuke mensen, leuke djs en natuurlijk hebben we mooi weer geregeld :)
Klinkt weer goed @ organisatie. Erg veel zin aan en volgende dag weer vrij (Y)
het was echt top!!!