Partyflock
 
­ Nederland

Mascarada in het Prinses Theater tijdens het Hemelvaartweekend

gepubliceerd door , op
Mascarada komt voor de tweede keer terug naar de meest bijzondere locatie die Rotterdam rijk is: Het Prinses Theater! Na de succesvolle eerste editie tijdens je nieuwjaarswisseling van 2008 naar 2009 is het tijd voor een vervolg! Op woensdag 20 mei (de dag voor hemelvaart) kun je in het intieme Historisch Delfshaven genieten van een compleet, uniek gala van kwaliteits housemuziek voor iedere liefhebber van vroeger en van nu! De artiesten van de avond ROOG, Benny Rodrigues, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Mitch Crown brengen jullie muzikaal al het goede van vroeger en al het nieuwe voor dit nu al legendarische jaar 2009! Mascarada tovert voor de tweede maal het Prinses Theater om tot een chique en uniek podium! Verwacht een feest met klasse en een uitstraling in stijl voor jong en oud!

Met een supersfeer op haar feesten haalt Mascarada het beste in de mens naar boven! Kwaliteit staat hoog op het lijstje en dat stralen de locaties ook uit! Met toplocaties als De Viersprong in 's-Gravenzande en de Winkel van Sinkel in Utrecht vult het Prinses Theater in Rotterdam dit lijstje meer dan met 200% aan! Van 21.00 tot 03.00uur staan de deuren van het Prinses Theater open voor een nu al legendarische nacht! De dag erna kan iedereen gewoon uitslapen, want dan is het namelijk Hemelvaartsdag en geniet heel Nederland van een welverdiende vrije dag!

Wat zijn ze toch blij met deze kleine baas in huis! ROOG maakt van het Prinses Theater zijn eigen woonkamer vol met intieme housemuziek van een hoogstaand niveau! Voor de vaste Prinses Theater bezoekers (en natuurlijk de rest van Nederland) is ROOG natuurlijk geen onbekende! Zij weten wat ROOG in huis heeft en wat hij doet met het fantastische publiek! Voor de derde keer komt deze big boy in business, mister Hardsoul en de motor van het succesvolle Housequake draaien op Mascarada en dat doet hij natuurlijk iedere keer met gigantisch veel plezier! Verwacht een bijzondere set van een bijzondere man!

Benny Rodrigues is hot bij het jonge publiek, maar ook bij het oudere publiek! Onze Benny staat tijdens Mascarada voor het eerst in zijn hele carriere in het Prinses Theater, een zeer bijzondere gebeurtenis! Wie heeft er niet gedanst op de sets van Benny bij Sensation, Extrema, Dancevalley en Mysteryland, wie kent zijn vroegere cd's van de Now&Wow niet en wie is er niet uit zijn plaat gegaan op de legendarische avondjes in Nighttown! Tijdens deze nacht neemt hij je mee in een trip around the globe! Een echte Rotterdammer pur sang op een echt Rotterdams feest, dat is Benny Rodrigues op Mascarada!

Jasper Clash wint steeds meer populairiteit in Rotterdam! Op de geprezen feesten van Metz On Sunday is Clash een graag geziene gast met zijn warme Ibiza sound als afsluiter van de avond! Met gevoel en heel veel passie voor muziek, geinspireerd vanuit het legendarische hippie eiland brengt Jasper precies van het publiek wilt en van hem verwacht! Als een denderende trein die maar niet stopt nemen de tribals van deze topper je mee in hogere sferen, let the music take control!

De vaste resident die zeker niet mag en kan ontbreken is Marc MacRowland! Zijn energieke sets laten iedereen compleet trippen en gaan alle houten planken van het theater het zeker zwaar krijgen! De kleine Marc in lengte maar groot in zijn platenkeuze draait altijd met een drive en heel veel energie! Ook in de studio zit Macrowland niet stil, zijn plaat Black Bamboo wordt opgepikt door internationale toppers als oa Agent Greg en hij mocht de classic van Gregor Salto - Mas Que Nada remixen en die plaat wordt door bijna alle Nederlandse house dj's gedraaid!

De avond zal vocaal ondersteund worden door niemand minder dan MC Mitch Crown! Deze goudhaan met geniale stembanden tourde al samen met ROOG en zat al in de studio samen met grootheden als Lucien Foort, Mischa Daniels, Eddie Thoneick en scoorde daarmee internationale dansvloerhits!

Om het gemaskerde concept een echt Mascarada tintje te geven, ontvangen de eerste 100 bezoekers een gratis masker! Uiteraard zijn er net als de vorige keer weer een aantal VIP tafels beschikbaar. Voor meer informatie en aanvragen verzoekt de organisatie een mail te sturen naar vip@footclub.nl