Partyflock
 

Supah! Dupah!
Op de dag voor Hemelvaart

gepubliceerd door , op
Supah! Dupah!
13 mei 2009
Allee ik moest hyven, want de bel deed het niet! En zeg eens eerlijk. Wat is er nou leuker dan een slecht Belgisch accent nadoen?
Na de belachelijk gezellige en stampvolle eerste editie is hier dan eindelijk het vervolg! Supah! Dupah! Woensdag 20 Mei 2009 is het weer eens aan in Club Monza met een potje dj’s waar geen deksel op past! Zij laten je dansen met je ogen open en sjansen met je ogen dicht! Misschien zelfs schuren met je buren! Boeiend, je bent de dag erna vrij!

Wat-wat-wat gaan we doen dan? Nou bij Supah! The The Flexican a.k.a de beste dj ten noorden van de zuidpool uitnodigen om je de hemel in te draaien met vaart! Skitzofrenix uitdagen om te draaien zonder grenzen. Alles moet! Herinneringen ophalen met de personal trainer van je oma Jim Aasgier, de bacardi-cola onder de dj’s. Classic! Desperate Houseman zal tussen het stofzuigen en afwassen even neerstrijken om de lekkerste plaatjes uit zijn keuken te mixen! En dat zonder je een poets te bakken! De voltallige Dom, Lomp & Famous dj CRW zal aanwezig zijn en ze zijn nog jarig ook! Dus neem taart mee! Sef zal de avond hosten en dus de hele avond coupletten vullen over zichzelf, blessings uitdelen, moonwalken over water en volksliederen quoten. O ja en was al verklapt dat The Olsen Twins komen?

Bij Dupah! Mag je je zonnebril ophouden want da boy wonder Quentin van Honk komt een asociaal potje shinen. Zo erg zelfs dat Kempi hem “Du Zon” noemt. Hij heeft beloofd om het hele electronische alfabeat te draaien. G!O, de Gerard Joling onder de Toppers komt een stevige portie Gary Glitteren en the Leftovers draaien de rest van de avond rechtsonders!

HWX shoots the snaps! De Vantegenwoordigers gaan culturele moppen tappen! The Mea Mea Company komt een beetje clippen! ZO veel te doen!

Supah! Dupah! staat voor een paar simpele dingen in het leven. Voel je goed al dans je slecht en als je muurbloempjes wodka als water geeft gaan ze bloeien. Kerk!

Zorg dat je er wederom bij bent op de gezelligste avond ooit! Alle eeneiige (monozygote) tweelingen mogen gratis naar binnen! Je-Zus zei dat Supah! Dupah! het leukste feestje van Utrecht is.

Line-up Supah!:
The The Flexican
Skitzofrenix
Jim Aasgier
Desperate Houseman
Dom, Lomp & Famous dj CRW
The Olsen Twins
Hosted by: Sef

Line-up Dupah!:
Quentin van Honk
G!O
The Leftovers

http://www.supah-dupah.nl