Partyflock
 
­ Nederland

No Shit

gepubliceerd door , op
No Shit
9 mei 2009
Waar ben jij op zaterdag 16 mei? Als je van feesten houdt en zin hebt om eens lekker los te gaan, dan zet je koers naar P3 in Purmerend. Daar vind je in de grote zaal en in de grote foyer een stevige line-up met Hollandse helden en toekomstig talent samen op één heerlijke avond vol partyplezier.

No Shit! Jawel, echt: No Shit!. Samengebracht door maar liefst twee organisaties, Planet Network en MassInMotion, kun je op 16 mei van 22u tot 5u goed uit je dak op de lekkerste house, elektro, techhouse, techno, tribal en trance sounds. En zo is het maar net! Ook in Purmerend zitten meer dan genoeg liefhebbers van een goed feest, en dan is de hypermoderne en van alle faciliteiten voorziene P3 natuurlijk wel de beste plaats om dat te doen. Initiatiefnemers zijn Miss Wendy en Alex Motu van Planet Network en o.a. Club cream, die voor de bezoekers van P3 zeker geen onbekenden zijn. De mannen van Mass Inmotion (Erick Pike, Rikki Latu & Max) zitten o.a. achter de Club Friday en Sense feesten in Edam.

Goodybags, No Shit!-mix en live Kinky Kappers.
Deze eerste keer wordt er dan ook dik uitgepakt, No Shit! Alles wordt uit de kast getrokken om te knallen. En knallen kan je zeker op de No Shit! live recorded mix, door NOSHIT spatie je e-mailadres te sms-en naar 3010. (Let op! type NOSHIT aan elkaar). Na het feest wordt de live recorded mix link dan zo snel mogelijk naar je toe gemailed. En, zo krijgen de eerste 20 bezoekers een gratis Goodybag met leuke en spannende verrassingen en worden er ook binnen nog een paar Goodybags uitgedeeld aan de best geklede bezoekers, so Dress to Impress. No Shit! Do not come casual!

Het aparte VIP deck verwent je met gratis lekker fruit en ijs, terwijl je geniet van een uitzicht over het hele feest. Je kunt ook als EIP (Extraordinary Important Person) een eigen tafel huren met genoeg drank en waar je wordt bediend door de speciale, bloedmooie EIP-chicks. No Shit! Voor reserveringen, stuur een mailtje naar: contact@planetnetwork.nl Je wordt helemaal verwend. Become fashionable en laat je haar direct op het feest stylen door het team van de Kinky Kappers! en maak je outfit helemaal af met de sieraden van Anita van Partyglitter, bekend van de exclusieve grotere feesten. Uiteraard is ook het live entertainment niet vergeten en zijn de heetste danseressen tevoorschijn getoverd, om het feest helemaal compleet te maken. Ook op het eten van een kleine maaltijd zal niet bezuinigd worden, de keuken blijft de hele avond open! Dus. zet m nu in je Partyflockagenda!

Dikke line-up, twee area’s vol.
Voor deze eerste keer No Shit! hebben de twee organisaties gekozen voor twee area’s met daarin twee ploegen top dj’s die jullie helemaal gek gaan maken. In area 1 zul je daar DJ’s vinden die bijna iedereen in Nederland kent van grote festivals en dikke clubfeesten, die ze vaak ook nog zelf organiseren:

Area 1:
Jean
Miss Wendy
Spider
Jurgen
Erick Pike

Area 2 is bestemd voor DJ’s die overal in het land in de clubs langzaam maar zeker steeds meer fans weten te bekoren met hun sounds:

Area 2:
Alex van Oostrom
Miss J
Rikki Latu
Ardeffect

De beide area’s worden in een feestpaleis omgetoverd, inclusief extra geluid, visuals, lasers en groundsupports. Ook zullen er hier en daar relaxte zithoekjes gecreëerd worden om even lekker te kunnen bijkomen.

Tickets on sale now!
Om je vingers bij af te likken! En wie nog nooit in P3 is geweest zal zijn ogen uitkijken. Deze strakke tent is van alle gemakken voorzien en heeft twee mooie area’s met oorverdovend goed en loepzuiver geluid. Eén van de modernste clubs van Noord Holland, dus dat belooft wat! Natuurlijk wil je hierbij zijn, en om nou te zorgen dat je niet voor een (volle zaal) dichte deur komt, kun je je kaartje in de voorverkoop aanschaffen. Dat kan elke vrijdag avond aan de kassa van P3 (17.00-20.00u), maar je kunt ze ook vanuit je luie stoel bestellen via http://www.p3purmerend.nl de website van P3. Als je daar dan toch bent, kijk rustig even rond om een indruk te krijgen van deze club!

No Shit! komt naar je toe deze lente! Pak je kans en ga eens goed los in Purmerend! Zorg dat je voor 02.00 uur binnen bent, want dan sluiten de deuren en kun je dus alleen nog maar naar buiten. Parkeren is geen probleem, Er ligt een groot gratis parkeerterrein direct voor de deur. Dus stel je Tomtom in op Purmersteenweg 17 en volg de aanwijzingen. Ook met het openbaar vervoer kun je rechtstreeks naar P3, want het bus en het treinstation liggen vlak om de hoek, slechts een paar minuten lopen. Planet Network en MassInMotion heten je van harte welkom op zaterdag 16 mei tussen 22u en 5u!

5 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
gaat helemaal te gek worden
Uitspraak van Jeroen-Theo (l) Techno op maandag 11 mei 2009 om 14:22:
Wendy, Alex en Erick

:)
alles gaat uit de kast Qua deco lasers danseressen
tel daar bij op de lekkerste techno house en tribal trance
en je hebt een knal feest :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
dit gaat helemaal goed komen !! tot zaterdag :bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 65366, 10843, 4146, 35710}
Deze zaterdag 16 mei komen we op stoom in purmerend.....De P3
De gevstigde orde en frisse gasten samen onder 1 dak verdeeld over twee area’s..
Zaterdag 16 mei doet jouw favoriete organisatie de p3 aan met een fonkey line up..
Met de de vaste mashup zoals je die van ons gewend bent...high quality low price

o jawel dit gaat goed komen....:)