Partyflock
 
­ Nederland

Shake & Pop is vrijdag weer klaar voor monza

gepubliceerd door , op
Shake & Pop is vrijdag weer klaar voor monza
7 mei 2009
Aanstaande vrijdag 8 Mei is het weer zover. De nieuwe editie van Shake en Pop staat klaar om gevierd te worden. De Monza gaat shaken, pop-locken, breakdansen, two-steppen of melbourne shuffelen. Welke moves er ook uit de kast worden gehaald, het maandelijkse meeste rauwe, gekke, vrolijke housefeestje van Nederland bewijst elke keer weer over de beste party people te beschikken en daarmee de ultieme dance avond te creëren.

D-Rashid oftewel mister Latin Village is de pionier van latin electro housemuziek. Zijn latin producties worden wereldwijd gesupport en verwoesten bijna elke dansvloer. Zijn eigen Latin Village feest bewijst eigelijk waar deze man voor staat: Afro madness in een vierkwartsmaat.

Skitzofrenix is de rauwdauwer van het stel. Lijpe beats, jackin vocals en minimal grooves maken zijn sets. Uit zijn overvolle agenda blijkt al wat hij in het echt elke keer waar maakt.
Skitzofrenix tovert elke dansvloer om in een uitzinnige dansende mensenmassa.

Marc Benjamin is al zeker niet meer de Benjamin van het stel. Hij heeft furore gemaakt tijdens de Nope is Dope events en heeft zijn naam nu stevig gevestigd in de Nederlandse dj scène. Hou je van electro, jackin vocals en urban house, dan is hij de man voor jou om uit te checken.

Utrecht finest Melvin Reese is wederom weer aanwezig als resident van het feest. Op dit moment verovert zijn hitsingle “Lift U Up” samen met Sunnery James & Ryan Marciano de grootste clubcharts van de wereld. Op Shake & Pop! ga je de gekke dj kant van hem zien.
Rare freaky platen met floorfillers en hits waar je “U” tegen zegt. Verwacht een mega set van deze man.

Shake & Pop zal gehost worden door de rauwste, lekkerste en hotste mc van het afgelopen jaar, mc Roga! Voor de eclectic is er de tweede zaal met dj Dynamite.
De visuals worden verzorgd door de funky visualizers van Sushi Television.

Shake & Pop! is het concept zonder grappen, geen gezeik en gezeur. Gewoon dikke beats van house tot electro en meesterlijke dj’s voor de beste party-vibe.
Dus kom shaken, pop-locken, breaken, stuntelen en al het andere dat je graag op de dansvloer laat zien en kom op vrijdag 8 mei naar Monza Utrecht.

Main Room
23.00 – 00.30 Melvin Reese
00.30 - 02.00 Marc Benjamin
02.00 - 03.30 Skitzofrenix
03.30 – 05.00 D-Rashid
Hosted by Mc Roga
SushiTV

Studio Eclectic
01.00 – 04.00 Dynamite

www.shakenpop.nl